Η Apple λανσάρει το iOS 8.3 beta

by Nikos Kaimakamis • On 13-03-2015 • AT 2:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ios beta

Η Apple ανακοίνωσε τη διάθεση του iOS 8.3 beta για όσους developers ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την επερχόμενη μορφή του λειτουργικού της συστήματος.

Το iOS 8.3 beta είναι διαθέσιμο ως download μέσα από το πρόγραμμα AppleSeed. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Apple που γίνεται διαθέσιμη μια επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού της, τη στιγμή που μόλις κυκλοφόρησε το iOS 8.2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι ένα download μόνο για τους developers, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα public beta, επομένως απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Όσοι πρόκειται να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό, θα πρέπει πρώτα να κάνουν ένα backup στη συσκευή τους μέσω του iTunes και μετά να προχωρήσουν στην εγκατάσταση του iOS 8.3 beta. Εάν κάποιος θέλει να γυρίσει στην πρότερη έκδοση του iOS που χρησιμοποιούσε, θα πρέπει πρώτα να σβήσει το 8.3 beta και μετά να ανακτήσει την προηγούμενη έκδοση από το backup που έχει πάρει.

Μία από τις βασικές αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple είναι η νέα app για τις φωτογραφίες, καθώς και τα νέα emoji. Επίσης, ο χρήστης θα μπορεί να κάνει report as junk τα μηνύματα εκείνων των επαφών που του είναι άγνωστες, ενώ υπάρχει προεγκατεστημένη και μία εφαρμογή για το Apple Watch και τον χειρισμό του από το smartphone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons