Η Apple φέρεται να ξεκινά τις παραγγελίες SoC για το iPhone 8

by Nikos Kaimakamis • On 13-05-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Apple ξεκινά να προμηθεύεται επεξεργαστές Α11, με αρχιτεκτονική 10 nm για το επερχόμενο iPhone 8. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το 9to5 Mac, η TSMC αναμένεται να είναι ο μόνος προμηθευτής επεξεργαστών της Apple για το iPhone 8, με την μαζική παραγωγή των μονάδων για αυτό να φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απέχουμε πολύ από την επίσημη παρουσίαση του iPhone 8. Πάντως, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο επεξεργαστής Apple A11 θα βρίσκεται τοποθετημένος και στο εσωτερικό των iPhone 7S και 7S Plus. Σε κάθε περίπτωση ο επεξεργαστής αυτός εμφανίζεται να έχει κορυφαία απόδοση σε όλα τα benchmark tests που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στο Διαδίκτυο.

Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν το iPhone 8 να έχει και μνήμη RAM 3 GB, ενώ η παραγωγή του νέου smartphone υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2017. Το GSM Arena αναφέρει ότι το Apple A11 chip δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο στο επερχόμενο iPhone 8, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και σε άλλα μοντέλα της Apple, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην τελική παρουσίαση του νέου smarpthone της Apple, το οποίο θα δίνει έμφαση στην απόδοση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons