Η Apple κυκλοφόρησε το iOS patch που διορθώνει το bug του FaceTime

by George Polyzos • On 08-02-2019 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple προχώρησε στην κυκλοφορία της αναβάθμισης 12.1.4 για το λειτουργικό σύστημα iOS, το οποίο μεταξύ άλλων διορθώνει το τελευταίο, σοβαρό ελάττωμα της εφαρμογής FaceTime.

Το ελάττωμα, που η ύπαρξή του έγινε γνωστή στα τέλη Ιανουαρίου, επέτρεπε σε ένα πρόσωπο καλώντας κάποιον μέσω του FaceTime να ακούει το άλλο μέρος πριν ακόμη απαντηθεί η κλήση. Το πρόβλημα εντοπιζόταν μόνο στη λειτουργία Group FaceTime που έγινε αρχικά διαθέσιμη με την έκδοση iOS 12.

Η αρχική (και άμεση) αντίδραση της εταιρείας ήταν να απενεργοποιήσει απομακρυσμένα τη λειτουργία Group FaceTime, με την διαβεβαίωση ότι η λύση θα γίνει διαθέσιμη με το επόμενο patch που θα δημοσιοποιηθεί. Κάτι που όντως γίνεται με την έκδοση 12.1.4.

Η διαδικασία της αναβάθμισης αρκετά απλή: Settings > General > Software Update. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις θα πρέπει η συσκευή να έχει πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi και μπαταρία φορτισμένη σε ποσοστό άνω του 50% ή εναλλακτικά σύνδεση με τον φορτιστή.

Εναλλακτικά, αν οι Αυτόματες Ενημερώσεις (Automatic Updates) είναι ενεργοποιημένες η ενημέρωση θα γίνει αυτόματα download και θα εγκατασταθεί στη συσκευή. Τρίτη και πλέον χρονοβόρα επιλογή είναι η σύνδεση σε υπολογιστή Mac ή PC με την αναβάθμιση να γίνεται μέσω του iTunes.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons