Η Apple φέρεται πρόθυμη να κάνει αλλαγές στη Beats

by Nikos Kaimakamis • On 23-09-2014 • AT 3:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Beats-Apple

H εξαγορά της Beats Music από την Apple αποτέλεσε μια ενδιαφέρουσα είδηση πριν από λίγο καιρό, αλλά τώρα μία νέα φήμη ήρθε να ταράξει τα νερά, καθώς κυκλοφόρησε ότι η Apple προτίθεται να κλείσει την υπηρεσία. 

Το αρχικό δημοσίευμα που εμφανίστηκε στο έγκυρο Tech Crunch έκανε λόγο για την πρόθεση της Apple να κλείσει τη λειτουργία της υπηρεσίας Beats Music. Δεν άργησε, όμως, να ακολουθήσει επίσημο σχόλιο στο Re/Code από την πλευρά της Apple, η οποία σημείωνε ότι δεν έχει πρόθεση να προβεί σε κλείσιμο της Beats Music, αλλά σε αλλαγές σε αυτή, χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν θα κρατήσει το brand Beats Music.

Αρκετές είναι οι πιθανότητες να ενσωματωθεί πλήρως η υπηρεσία Beats Music στο iTunes, στοιχείο που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως ουσιαστική κατάργηση της υπηρεσίας.

Όλα δείχνουν ότι η Apple ετοιμάζει κάποια κίνηση στο πεδίο του μουσικού streaming, ίσως και με την επέκταση της υπηρεσίας iTunes Radio, όπως αναφέρει το Gizmodo. Παράλληλα, θεωρείται ότι η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία μουσική εφαρμογή που θα μπορεί να εγκατασταθεί στο Apple Watch, δηλαδή να γίνει μία μετονομασία του Beats Music και αυτό να περάσει στο κομμάτι των συσκευών που φοριούνται στο χέρι.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, αλλά είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στο πεδίο της ψηφιακής μουσικής λίαν συντόμως.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons