Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα iPads στις αρχές Απριλίου

by Nikos Kaimakamis • On 08-03-2017 • AT 3:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει τα νέα μοντέλα του iPad στις αρχές Απριλίου, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τον Μάιο. 

Σε κάθε περίπτωση, η Apple αναμένεται να κάνει την παρουσίαση των νέων tablets της μέσα στην άνοιξη, ενώ το Phone Arena αναφέρει ότι η παρουσίαση αυτή θα γίνει στο νέο… “διαστημικό” κεντρικό κτίριο της Apple, το Apple Park. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσίαση ενός νέου iPad Pro με οθόνη διαγωνίου 12,9 ιντσών, ενώ θα είναι διαθέσιμο και με οθόνη 10,5 ιντσών. Το iPad Air 2 θα αντικατασταθεί από ένα νέο μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών, ενώ στην ανοιξιάτικη παρουσίαση θα κάνει την εμφάνισή του και το νέο iPad Mini με την οθόνη διαγωνίου 7,9 ιντσών.

Το BGR θεωρεί ότι η ημερομηνία παρουσίασης των νέων iPads θα είναι η 4η Απριλίου, ενώ τονίζει ότι το μοντέλο του iPad Pro με την οθόνη διαγωνίου 10,5 ιντσών θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια που θα υπάρχουν δίπλα από την οθόνη του. Η παρουσίαση αναμένεται να γίνει στο νεότευκτο Steve Jobs Theater, μέσα στο κεντρικό κτίριο της Apple, το οποίο έχει συνολική χωρητικότητα 1.000 θέσεων. Με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων iPads, η Apple θα μας δώσει και μία καλή εικόνα από το εσωτερικό των ομολογουμένως εντυπωσιακών νέων εγκαταστάσεών της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons