Η Apple ετοιμάζεται για αρχική παραγωγή 85-90 εκ. iPhone 6s

by George Polyzos • On 09-07-2015 • AT 2:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone_6_camera

Η Apple θεωρεί ότι η επιτυχία των iPhone 6 και 6 Plus θα συνεχιστεί αμείωτη και με το επερχόμενο iPhone 6s και ζητά από τους προμηθευτές της να προετοιμαστούν για αρχική παραγωγή 85-90 εκατ. συσκευών.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Wall Street Journal σε σχετικό της άρθρο, υποστηρίζοντας ότι η αμερικανική εταιρεία έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να συγκεντρώσουν αρκετά εξαρτήματα ώστε να ανταποκριθούν στην αναμενόμενη ζήτηση-ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το λανσάρισμα του iPhone 6 η εταιρεία είχε προχωρήσει στην αρχική παραγγελία 70 έως 80 εκατομμυρίων συσκευών. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα φήμες, η Apple θα διατηρήσει στη σειρά 6s τις διαστάσεις των προκατόχων της, δηλαδή το iPhone 6s θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών και το iPhone 6s Plus οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών.

Στις σημαντικές προσθήκες της νέας σειράς συσκευών θα είναι η προσθήκη της τεχνολογίας Force Touch, η οποία προς το παρόν χρησιμοποιείται στο Apple Watch, και επιτρέπει στη συσκευή να «κατανοεί» πόσο δυνατή ή πόσο απαλή είναι η πίεση που ασκεί ο χρήστης στην οθόνη.

Άλλες φήμες θέλουν τα iPhone 6s να χρησιμοποιεί βελτιωμένο, πιο ανθεκτικό κράμα αλουμινίου και αισθητήρα 12 Megapixel (αντί των 8 Megapixel) στην οπίσθια κάμερα. Επιπλέον, η νέα συσκευή της Apple θα διαθέτει τον νέο επεξεργαστή A9 και μνήμη RAM χωρητικότητας 2GB. Τέλος, στις φήμες περιλαμβάνεται και ένα νέο χρώμα με την ονομασία Rose Gold.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons