Η Apple δοκίμαζε stylus για το iPad

by Nikos Kaimakamis • On 12-08-2015 • AT 8:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ipad stylus

Η Apple, σύμφωνα με τις σχετικές φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, πειραματίστηκε με την χρήση stylus στο iPad, παρόλο που δεν έγινε πράξη κάτι τέτοιο τελικά. 

Οι φήμες, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι η Apple είχε πειραματιστεί όχι μόνο με μία πρόταση, αλλά με διάφορες εναλλακτικές stylus για το iPad, προτού να καταλήξει στο ότι το tablet της δεν θα συνοδεύεται από το εν λόγω αξεσουάρ. To Business Insider, όπως αναφέρει το MobileSyrup, σημειώνει ότι η Apple είχε δοκιμάσει τρεις διαφορετικούς τύπους stylus για το iPad. Και οι τρεις περιπτώσεις αποτελούν, σύμφωνα με τις φήμες εντελώς εναλλακτικές προσεγγίσεις στο θέμα του stylus για ένα tablet.

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι η Apple έχει ήδη καταθέσει μία ευρεσιτεχνία, για μία τεχνολογία stylus που μπορεί να προσομοιάζει την φυσική υφή των επιφανειών που απεικονίζονται στην οθόνη. Αυτό το κάνει η τεχνολογία που στην πατέντα της η Apple ονομάζει Texture Capture Stylus and Method, ενώ με τη χρήση μίας άλλης πατενταρισμένης συσκευής, η Apple προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν χρήστη να “νιώσει” την επιφάνεια που απεικονίζεται και στο χέρι του.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι όσοι φέρονται να έχουν εμπλακεί στις δοκιμές αυτές δεν είχαν κανένα τρόπο να μάθουν για ποιο λόγο δεν έγινε ποτέ παρουσίαση του iPad με ένα stylus. Οι λόγοι που η Apple επιμένει να μην χρησιμοποιεί stylus είναι άγνωστοι. Παρόλα αυτά, η φημολογία για την παρουσίαση ενός μεγαλύτερου σε μέγεθος iPad, με οθόνη διαγωνίου 12,9 ιντσών παραμένει και εκεί δεν αποκλείεται να δούμε τελικά να υπάρχει και ένα stylus.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε, άλλωστε, ότι η Samsung ήδη ετοιμάζει μία δική της πρόταση στην κατηγορία tablet πολύ μεγάλου μεγέθους, επομένως, δεν αποκλείεται τον Σεπτέμβριο, η Apple να δώσει την δική της απάντηση σε αυτό το πεδίο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons