Η Apple διαρρέει τα ονόματα των νέων iPhones λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση

by George Polyzos • On 12-09-2018 • AT 3:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σήμερα είναι η μέρα που η Apple θα ανακοινώσει και επίσημα την τριπλέτα που θα απαρτίζει τις smartphones προτάσεις της εταιρείας για το 2018.

Ακόμη και αυτοί που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τα θέματα της τεχνολογίας έχουν εμπεδώσει ότι σήμερα η Apple θα ανακοινώσει τρία νέα iPhones: ένα στις 5,8 ίντσες, ένα στις 6,1 ίντσες και ένα στις 6,5 ίντσες. Όλα θα έχουν το design του περυσινού iPhone X, οθόνες edge-to-edge και λειτουργία Face ID. Τα δύο θα έχουν οθόνη τεχνολογίας OLED ενώ το τρίτο (αυτό των 6,1 ιντσών) θα έχει οθόνη τεχνολογίας LCD.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν η ονομασία των νέων μοντέλων. Υπήρξαν βέβαια δημοσιεύματα, εκτιμήσεις, φήμες και διαρροές αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να θεωρείται απολύτως σίγουρο. Την απάντηση ανακάλυψε η ιστοσελίδα AllThings.how μέσω του sitemap της αμερικανικής ιστοσελίδας της Apple. Όπως αποκαλύπτεται τα ονόματα θα είναι: iPhone XS (5,8 ίντσες), iPhone XR (6,1 ίντσες) και iPhone XS Max (6,5 ίντσες).

Παράλληλα με τις ονομασίες όμως αποκαλύφθηκαν και οι χρωματικές εκδόσεις των τριών μοντέλων. Καταρχήν το iPhone XS με την οθόνη των 5,8 ιντσών θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις χωρητικότητας 64GB, 256GB και 512GB, ενώ οι χρωματικές εκδόσεις θα είναι οι Silver, Space Gray και Gold. Τα ίδια θα ισχύουν και για το iPhone XS Max των 6,5 ιντσών.

Το τρίτο μοντέλο με την ονομασία iPhone XR με την LCD οθόνη των 6,1 ιντσών θα διατίθεται σε εκδόσεις χωρητικότητας 64GB, 128GB και 256GB. Ωστόσο, η χρωματική παλέτα θα είναι σαφώς πιο πλούσια καθώς θα περιλαμβάνει τις χρωματικές εκδόσεις: Black, Red, Yellow, Blue και Coral.

Επιπλέον, διέρρευσαν και κάποια στοιχεία για το Apple Watch Series 4 το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. Τέλος, θα υπάρχουν δερμάτινες θήκες ή σιλικόνης: Forest Green, Cape Cod Blue και Peony Pink για την πρώτη κατηγορία, Pink Sand, Blue Horizon, Nectarine και Lavender Gray για την δεύτερη.

Από την διαρροή δεν προκύπτει αναφορά σε νέα iPads, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως δεν υπάρξουν ανακοινώσεις για αυτά σήμερα και η παρουσίασή τους γίνει σε άλλο χρόνο.

Απόψε στις 8μμ (ώρα Ελλάδος) θα αποδειχθεί αν τα παραπάνω θα επαληθευτούν. Σε αυτό το link μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση των νέων iPhones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons