Η Apple αναβάλλει τη μαζική παραγωγή του iPad των 12,9 ιντσών

by George Polyzos • On 09-10-2014 • AT 3:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ipad 6

Η Apple φέρεται να αναβάλλει τη μαζική παραγωγή του φημολογούμενου νέου iPad των 12,9, λόγω της υψηλής ζήτησης που έχει παρατηρηθεί για το νέο iPhone 6 Plus.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η επόμενη έκδοση του tablet της Apple επρόκειτο να μπει σε παραγωγή εντός του Δεκεμβρίου, ωστόσο η εταιρεία δεν είναι ικανοποιημένη με τους ρυθμούς παραγωγής του iPhone 6 Plus.

Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται πηγές στον χώρο των προμηθευτών της Apple που υποστηρίζουν ότι βασική προτεραιότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση που έχει δημιουργηθεί για το νέο iPhone των 5,5 ιντσών.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι θα ήταν εξαιρετικά τολμηρό για τους κατασκευαστές οθονών που προμηθεύουν την Apple να σπαταλήσουν χρόνο και πόρους τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για την κατασκευή ενός ακόμη μεγαλύτερου iPad.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Foxconn στην προσέλκυση αρκετού προσωπικού που θα απασχοληθεί στις γραμμές συναρμολόγησης στο εργοστάσιο του Zhengzhou της Κίνας, στοιχείο που επιτείνει το πρόβλημα των ρυθμών παραγωγής.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην ανάλυση της οθόνης του νέου iPadτων 12,9 ιντσών, η οποία θα φτάνει στα 2048 x 1536 pixels, ενώ επιβεβαιώνεται και η πρόθεση της Apple να θέσει σε μαζική παραγωγή, επίσης τον ερχόμενο Δεκέμβριο, και το νέο MacBook Air των 12 ιντσών.

Όλα αυτά τη στιγμή που η ίδια η Apple προγραμματίζει εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου για τις 16 Οκτωβρίου, οπότε ενδέχεται να λυθούν και αρκετές απορίες για όλα τα παραπάνω.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons