Η Apple ανακοινώνει τις αναβαθμίσεις iOS 7.1.2 και OS X 10.9.4

by George Polyzos • On 01-07-2014 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

iPhone5S

Η Apple ανακοίνωσε δύο νέες αναβαθμίσεις λογισμικού, για τα λειτουργικά της συστήματα. Πρόκειται για τις αναβαθμίσεις iOS 7.1.2 και OSX 10.9.4.

Πιο αναλυτικά, η αναβάθμιση iOS 7.1.2 φέρνει στο λειτουργικό σύστημα φορητών συσκευών διορθώσεις σφαλμάτων και ορισμένες βελτιώσεις σε θέματα ασφαλείας. Διορθώνει τη συνδεσιμότητα και τη σταθερότητα του iBeacon, ενώ διορθώνει και σφάλματα που αφορούν τη μεταφορά δεδομένων με αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων και των barcode scanners.

Επιπρόσθετα, η αναβάθμιση iOS 7.1.2 διορθώνει ένα θέμα προστασίας δεδομένων που αφορούσε συνημμένα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος περίπου 28-30MB, ανάλογα με το μοντέλο που χρησιμοποιεί ο χρήστης και το download γίνεται αυτόματα στη συσκευή.

Παράλληλα με το iOS η Apple ανακοίνωσε και την αναβάθμιση 10.9.4 για το λειτουργικό σύστημα OS X. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση διορθώνει το σφάλμα που εμπόδιζε ορισμένα Mac συστήματα να συνδεθούν αυτόματα σε γνωστά δίκτυα Wi-Fi.  Επιπλέον, διορθώνεται το σφάλμα που προκαλούσε τη λανθασμένη εμφάνιση του background ή του λογότυπου της Apple κατά την εκκίνηση.

Ακόμη, βελτιώνει τη σταθερότητα κατά την επαναφορά από κατάσταση αδράνειας και περιλαμβάνει το Safari 7.0.5. Η αναβάθμιση 10.9.4 έχει μέγεθος περί τα 90MBκαι μπορεί να «κατέβει» από το Mac App Store.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons