Η AOC επεκτείνει την G1 Series με την CQ32G1 στις 31,5 ίντσες

by George Polyzos • On 10-02-2019 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Περισσότερα pixels προσθέτει η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC στην επιτυχημένη gaming σειρά κυρτών οθονών G1 Series με την προσθήκη του νέου 31,5 ιντσών QHD μοντέλου CQ32G1.

Η νέα οθόνη CQ32G1, η οποία απευθύνεται στους casual gamers που αναζητούν παιχνίδι με καθαρές εικόνες, ανεβάζει τον πήχη με υψηλότερη ανάλυση 2560×1440 pixels, ενώ προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1ms, και υποστήριξη AMD FreeSync, ίδιο όπως τα Full HD “αδελφάκια” της στη G1 Series. Εξασφαλίζοντας αυξημένη πιστότητα και λεπτομέρειες χάρη στην ανάλυση QHD, το τεράστιο μέγεθος οθόνης διάστασης 31,5 ιντσών και η καμπυλότητα 1800R προσθέτουν ένα εντελώς νέο επίπεδο βύθισης στην εμπειρία παιχνιδιού. Η CQ32G1 διατίθεται στην Ευρώπη από το Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 399 ευρώ.

Η AOC CQ32G1 είναι εξοπλισμένη με ένα VA panel 31,5 ιντσών (80 εκατοστά), με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και χρόνο απόκρισης 1ms. Χάρη στην ανάλυση QHD, οι gamers θα επωφεληθούν από τις πιο λογικές επαυξήσεις στην ανάλυση οθόνης που καθιστά την εικόνα ευκρινή και άνετη στη χρήση χωρίς να απαιτείται κλιμάκωση.

Οι στενές στεφάνες της οθόνης CQ32G1, στα 2 χιλιοστά, το λεπτό μαύρο περίγραμμα (5 χιλιοστών) και ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο, καθιστούν την οθόνη εξαιρετικό υποψήφιο για στήσιμο πολλαπλών οθονών. Μια επιφάνεια με υφή, οι τόνοι σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, καθώς και μια βάση σχήματος V με κλίση, συμπληρώνουν την εκλεπτυσμένη εμφάνιση του panel χωρίς πλαίσιο. Ενώ η φυσική βύθιση επιτυγχάνεται με την επιθετική καμπυλότητα 1800R. Επιπρόσθετα, ο ρυθμός ανανέωσης 144 Hz με το χρόνο απόκρισης 1ms παρέχουν την ταχύτερη οπτική ανατροφοδότηση και αίσθηση σύνδεσης με το παιχνίδι χωρίς σκίσιμο, τραύλισμα και αντιληπτό θάμπωμα της κίνησης χάρη στη μεταβλητή τεχνολογία ρυθμού ανανέωσης AMD FreeSync.

Με στατική αναλογία αντίθεσης 3000:1 και κάλυψη της γκάμας sRGB κατά 124%, το οπτικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει από φωτογραφίες, ταινίες, βίντεο έως παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, γίνεται ακόμη πιο ρεαλιστικό και εξαιρετικά ευχάριστο. Το μεγάλο μέγεθος της οθόνης και οι ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° καθιστούν την οθόνη διαθέσιμη για πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Επιπλέον, δύο είσοδοι HDMI 1.4 και μία είσοδος DisplayPort 1.2 επιτρέπουν τη σύνδεση πολλαπλών πηγών.

Η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία LowBlue Mode της AOC επιτρέπουν πολύωρα gaming sessions με λιγότερη πίεση στα μάτια (συνίσταται ακόμη μέτρια χρήση). Για να διαφοροποιούν καλύτερα τους αντιπάλους, οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν το χρωματικό κορεσμό και τα επίπεδα γκρι με 20 επίπεδα λεπτομερειών με τη λειτουργία AOC Game Color. Επίσης, η λειτουργία AOC Dial Point (δείκτης στόχευσης στην οθόνη) βοηθά τους gamers με την ακρίβειά τους και στο να στοχεύουν εκεί που λείπει ένα ήδη ενσωματωμένο στο παιχνίδι, crosshair.

Συμπληρωματικά με την οθόνη CQ32G1, η οικογένεια της G1 series αποτελείται από τρία ακόμη μοντέλα: το C24G1 με οθόνη 24 ιντσών, το C27G1 με οθόνη 27 ιντσών και το C32G1 με οθόνη 32 ιντσών. Και τα τρία μοντέλα βασίζονται σε κυρτά VA panels με αναλογία απεικόνισης 16:9 με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms MPRT, υποστήριξη FreeSync, και ανάλυση Full-HD 1920×1080.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons