Η αναίρεση αποστολής διαθέσιμη στο Gmail

by Nikos Kaimakamis • On 24-06-2015 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

google-undo-send

To Gmail αποκτά τη δυνατότητα του undo send, ή αλλιώς της αναίρεσης αποστολής ενός ηλεκτρονικού μηνύματος μέσα από τις διαθέσιμες ρυθμίσεις της υπηρεσίας της Google.

Σύμφωνα με την Google, εάν κάνατε κάποιο ορθογραφικό ή άλλο λάθος κατά την πληκτρολόγηση ή μετανιώσατε για την αποστολή κάποιου μηνύματος, μπορείτε να αναιρέσετε την ενέργεια, ενεργοποιώντας τη δυνατότητα “Αναίρεση αποστολής” του Gmail. Η ρύθμιση αυτή σάς παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλείτε ένα μήνυμα που μόλις στείλατε.

Για ενεργοποίηση της δυνατότητας “Αναίρεση αποστολής”: κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω, στην επιλογή “Αναίρεση αποστολής” και επιλέξτε Ενεργοποίηση. Ορίστε την περίοδο ακύρωσης (το περιθώριο χρόνου που θα έχετε στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε εάν θέλετε να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος). Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών στο κάτω μέρος της σελίδας.

Η εν λόγω λειτουργία ήταν διαθέσιμη μέσα από τα Gmail Labs, αλλά τώρα είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google. Ο χρήστης του Gmail έχει την δυνατότητα να αναιρέσει την αποστολή ενός μηνύματος σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από τα 5 έως και τα 30 δευτερόλεπτα. Αναμφίβολα, αυτή είναι μια χρήσιμη προσθήκη στο Gmail.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons