Η Amazon παρουσιάζει το νέο Fire TV και tablets από 50 δολάρια

by Nikos Kaimakamis • On 18-09-2015 • AT 11:40 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

fire-tv-with-voice-remote-2

Η Amazon παρουσίασε μια σειρά από νέα προϊόντα με το νέο Fire TV να αποκτά νέες δυνατότητες, μαζί με το Fire Tablet που κοστίζει μόλις 50 δολάρια. 

Ένα από τα σημαντικότερα νέα δεδομένα για το Amazon Fire TV είναι το γεγονός ότι υποστηρίζει πλέον την αναπαραγωγή περιεχομένου 4Κ, ενώ θα κοστίζει 100 δολάρια στις ΗΠΑ. Τόσο το Amazon Fire TV όσο και οι άλλες συσκευές της Amazon θα υποστηρίζουν την υπηρεσία cloud της Amazon Alexa. To Amazon Fire TV έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD. Θα είναι διαθέσιμο και σε μία Gaming Edition, με ελαφρώς αυξημένη τιμή και χειριστήριο.

Fire_highres

Ένα άλλο προϊόν της Amazon που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το Fire Tablet, το οποίο κοστίζει 50 δολάρια στις ΗΠΑ, παρόλο που πρόκειται για μία συσκευή με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών και τεχνολογίας IPS. Ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι η Amazon προσφέρει το Fire Tablet σε πακέτο των 6 που θα κοστίζει 250 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι θα στοιχίζει λιγότερο από 50 δολάρια το κάθε tablet.

Πρόκειται για μία συσκευή με ανάλυση οθόνης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.3 GHz και μνήμη RAM στο 1 GB. Έχει κάμερα 2 Megapixel πίσω και VGA μπροστά. Παράλληλα, το Amazon Fire Kids είναι ένα tablet για παιδιά, το οποίο κοστίζει 100 δολάρια και είναι ουσιαστικά ένα Amazon Fire tablet, με ειδική ενίσχυση στο πλαίσιό του.

fire-kids-edition

Στην κατηγορία των tablets, η Amazon έχει και άλλα νέα προϊόντα να επιδείξει. Έτσι, έκανε τα αποκαλυπτήρια των Amazon Fire HD 8 και HD 10, με οθόνες 8 και 10 ιντσών αντίστοιχα, τα οποία έχουν ανάλυση 1024×800 pixels, ενώ η τιμή του μικρού μοντέλου είναι στα 150 δολάρια και του μεγάλου στα 230 δολάρια.

fire-hd-8

 

Εδώ υπάρχουν τετραπύρηνοι επεξεργαστές στο 1.5 GHz και κάμερα 5 Megapixel. Η Amazon παρουσίασε επίσης το Fire TV Stick, το οποίο κοστίζει 49,99 δολάρια και μπορεί να δεχτεί φωνητικές εντολές από τον χρήστη του. Το λειτουργικό σύστημα όλων των μοντέλων είναι το Fire OS 5, το οποίο είναι βασισμένο στο Android και έχει επανασχεδιαστεί εκ βαθέων από την Amazon.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα αγοράς για το παρόν προϊόν? ευχαριστώ!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons