Η Amazon λανσάρει τη δική της μουσική υπηρεσία

by Nikos Kaimakamis • On 12-10-2016 • AT 11:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

amazon-music-copy

Η Amazon φαίνεται ότι θέλει να ανταγωνιστεί το Spotify με τη δική της υπηρεσία streaming μουσικής, την οποία προσφέρει σε χαμηλότερη τιμή. 

Η Amazon Music Unlimited είναι η νέα μουσική υπηρεσία, η οποία προσφέρεται ως συμπληρωματική στους συνδρομητές της υπηρεσίας Amazon Prime. Για τους συνδρομητές του Amazon Prime, η μουσική υπηρεσία προσφέρεται σε μηνιαία συνδρομή 8 δολαρίων στις ΗΠΑ, ενώ για όσους έχουν στην κατοχή τους μία συσκευή Amazon Echo, είναι ακόμα φθηνότερη με την μηνιαία συνδρομή να κατεβαίνει στα 4 δολάρια στις ΗΠΑ.

Η απλή συνδρομή στην υπηρεσία για όσους δεν είναι συνδρομητές του Amazon Prime κοστίζει 10 δολάρια τον μήνα. Το Amazon Music Unlimited δεν έχει κανένα περιορισμό για τον χρήστη, ο οποίος μπορεί να ακούει μουσική ελεύθερα, χωρίς διαφημίσεις και σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί. Ο κατάλογος των τραγουδιών του Amazon Music Unlimited περιλαμβάνει περίπου 30 εκατομμύρια τραγούδια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα του downloading στην ειδική εφαρμογή, προκειμένου να ακούει κανείς την μουσική του, όταν δεν είναι συνδεδεμένος στο Internet.

H μουσική υπηρεσία της Amazon συνεργάζεται και με την Alexa, στην οποία μπορεί ο χρήστης να ζητήσει να βρει ένα μουσικό κομμάτι και μετά να κάνει την αναπαραγωγή του. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τις έτοιμες λίστες αναπαραγωγής ή ανάλογα με τη διάθεση του κάθε ακροατή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons