Η Alpha Bank ανανεώνει τις υπηρεσίες Alpha e-Banking

by George Polyzos • On 23-10-2015 • AT 11:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Periigisi_sto_Alpha_Bank_Mobile_Banking

Η Alpha Bank προχώρησε στην πλήρη ανανέωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking Ιδιωτών, προσφέροντας ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι νέες υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking για ιδιώτες διαθέτουν πιο «φρέσκο» και μοντέρνο σχεδιασμό, εύχρηστη και φιλική πλοήγηση, με σημαντικά οφέλη για τους Πελάτες της Alpha Bank, καθώς τους επιτρέπουν να ενημερώνονται συνολικά για όλα τα προϊόντα τους, μέσω της σελίδας «Επισκόπηση» και με απλά διαδραστικά γραφήματα να αποθηκεύουν τις πληρωμές και μεταφορές που εκτελούν συχνά στην αρχική σελίδα, για άμεση πρόσβαση.

Prosthiki_sta_agapimena

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν και εκτελούν εύκολα και γρήγορα τις πληρωμές τους, με τη νέα, ακόμη πιο εύχρηστη, επιλογή αναζητήσεως, να καθορίζουν την εκτέλεση πληρωμών σε μεταγενέστερη ημερομηνία, δεσμεύοντας το ποσό της συναλλαγής και να πραγματοποιούν γρήγορα μεταφορές εντός ή εκτός Ελλάδας.

Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύουν, εκτυπώνουν και αποστέλλουν μέσω e-mail τα αποδεικτικά των συναλλαγών τους, να παρακολουθούν τις αναλυτικές κινήσεις των προϊόντων τους και αποθηκεύουν τα ηλεκτρονικά αντίγραφα λογαριασμών, καρτών και δανείων να ενημερώνονται και ακυρώνουν εκκρεμείς συναλλαγές και να λαμβάνουν έγκαιρη και γρήγορη ενημέρωση μέσω της νέας θυρίδας μηνυμάτων.

Grigores_plirwmes_kai_metafores_apo_ton_ipologisti_kai_to_tablet

Το νέο περιβάλλον Alpha Web Banking προσαρμόζεται φιλικά στον υπολογιστή και το tablet, ακολουθώντας τεχνική responsive design. Επιπλέον, δίδει τη δυνατότητα στους πελάτες να διαμορφώνουν τη συνδρομή στα μέτρα τους, ρυθμίζοντας το προφίλ τους σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις (φιλική ονομασία, ξεχωριστό χρώμα ανά προϊόν κ.ά.), ενεργοποιώντας τις Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας, καθώς και τις υπηρεσίες Alpha e-Statements, Alpha alerts και Alpha SecureWeb και επιπλέον ρυθμίζοντας τα ανώτατα όρια μεταφορών μεταξύ λογαριασμών, καθώς και το όριο για την ανάληψη μετρητών των καρτών τους από ΑΤΜ.

Kwdikos_Asfaleias_gia_tis_sinallages_SafeAccess_App

Αντιστοίχως, η ανανεωμένη mobile εφαρμογή του Alpha Mobile Banking διαθέτει σχεδίαση στα πρότυπα του νέου Alpha Web Banking Ιδιωτών, με εύκολη πλοήγηση και πλήρες λειτουργικό μενού. Ακόμη και χωρίς τη χρήση κωδικών, η εφαρμογή δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να εντοπίζει τα πλησιέστερα Καταστήματα, ΑΤΜ και ΚΑΣ, μέσω του εργαλείου αναζητήσεως, να επικοινωνεί εύκολα και γρήγορα με την Τράπεζα και να ενημερώνεται για τους Bonus πόντους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

«Οι υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking Ιδιωτών επανασχεδιάσθηκαν και ανανεώθηκαν πλήρως, προκειμένου να ικανοποιήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ταχύτατα εξελισσόμενες ανάγκες του σύγχρονου Πελάτη στην Ελλάδα και διεθνώς. Περισσότερο ενημερωμένοι και απαιτητικοί, οι Πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής, διότι μπορούν να πραγματοποιούν ευρύ φάσμα συναλλαγών όποτε και από όπου αυτοί επιθυμούν, να έχουν άμεση ενημέρωση και πλήρη έλεγχο των οικονομικών τους, να αποκτούν online τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και να διαχειρίζονται απευθείας τη συνδρομή τους, με χρήση ‘έξυπνων’ εργαλείων που τους εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερη άνεση και ασφάλεια», εξηγεί ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Εναλλακτικών Δικτύων κ. Σωτήρης Κυριάκος.

Κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης Τύπου, τα στελέχη της Alpha Bank παρουσίασαν μια σειρά από ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το Αlpha Web Banking. Πιο συγκεκριμένα, η εγγραφή νέων συνδρομητών παρουσίασε σημαντική άνοδο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες:
– Περισσότεροι από 37.000 νέοι συνδρομητές κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων της τραπεζικής αργίας (29 Ιουνίου 2015 – 17 Ιουλίου 2015), περίπου όσοι είχαν εγγραφεί κατά το α’ εξάμηνο 2015
– Περισσότεροι από 155.000 νέοι συνδρομητές κατά το διάστημα Ιουλίου 2015 -Σεπτεμβρίου 2015, εκ των οποίων οι 63.000 προερχόμενοι από την πρώην Citi.

Επιπλέον, μεγάλη ήταν η αύξηση και του πλήθους των εγχρήματων συναλλαγών ιδιωτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2015, σε σχέση με το προηγούμενο έτος:
– Στο Alpha Web Banking, το πλήθος των εγχρήματων συναλλαγών ιδιωτών (πληρωμές, μεταφορές) αυξήθηκε κατά 50% τον Ιούλιο 2015 και κατά 55% τον Αύγουστο 2015, σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2014.
– Στο Alpha Mobile Banking, η αύξηση των εγχρήματων συναλλαγών ιδιωτών (πληρωμές, μεταφορές) διαμορφώθηκε σε 117% κατά τον Ιούλιο 2015 και 119% κατά τον Αύγουστο 2015, σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2014.

To_neo_ Alpha_e-Banking_se_laptop_tablet_kai_kinito

Κατά το εννεάμηνο του 2015, το ποσοστό των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν μέσω των εναλλακτικών δικτύων της Τραπέζης ανήλθε σε 60,5%, έναντι 52,6% το 2014. Αναφορικά με τους ενεργούς ιδιώτες συνδρομητές, δηλαδή όσους συνδρομητές πραγματοποίησαν είσοδο στο Alpha Web Banking/ Alpha Mobile Banking κατά τον τελευταίο μήνα, ο μέσος ενεργός συνδρομητής Alpha Web Banking συνδέεται 1 φορά στις 3 ημέρες (10 logins/ μήνα) και διενεργεί κατά μέσο όρο 3,5 εγχρήματες συναλλαγές το μήνα.

Αντίστοιχα, ο μέσος ενεργός συνδρομητής Alpha Mobile Banking συνδέεται περίπου 1 φορά στις 4 ημέρες (8,3 logins/ μήνα) και διενεργεί κατά μέσο όρο περίπου 1 εγχρήματη συναλλαγή το μήνα.

Πληροφορίες για τις ανανεωμένες υπηρεσίες, καθώς και για τα online προϊόντα και εργαλεία, είναι διαθέσιμες στο micro-site των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Alpha Bank: https://www.alpha.gr/e-banking/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons