Η «All Digital Edition» του Xbox One S διαθέσιμη έως τον Μάιο

by George Polyzos • On 06-03-2019 • AT 2:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η φήμη περί της πιθανότητας κυκλοφορίας ενός Xbox One το οποίο δεν θα υποστηρίζει την χρήση οπτικών δίσκων κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εδώ και αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Windows Central, το οποίο θεωρείται ότι βασίζεται σε αξιόπιστες πληροφορίες, το εν λόγω σύστημα θα ονομάζεται «Xbox One S All-Digital Edition», ενώ το λανσάρισμά του αναμένεται να γίνει έως τις αρχές του ερχόμενου Μαΐου. Μάλιστα, στην επίμαχη ανάρτηση τονίζεται ότι οι προ-παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα μέσα Απριλίου.

Το Windows Central δεν κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε τιμές ή σε πιθανές σχεδιαστικές αλλαγές, ωστόσο σε άλλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Thurrott είχε γίνει αναφορά ότι η κατάργηση του Blu-ray drive από το Xbox θα έριχνε την τιμή της κονσόλας έως και κατά 100 δολάρια. Συμπληρωματικά με το «Xbox One S All-Digital Edition» στο δημοσίευμα του Windows Central γίνεται λόγος και για μία φήμη που προδικάζει την κυκλοφορία μίας Fortnite ειδικής έκδοσης με ανάλογο artwork, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν θα πρόκειται για έκδοση One S ή One X.

Αναλυτές θεωρούν ότι η συγκεκριμένη κίνηση της Microsoft, αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα, θα αποτελεί ουσιαστικά γενική πρόβα πριν το λανσάρισμα της κονσόλας Xbox επόμενης γενιάς, που γενικά έχει γίνει γνωστή με την κωδική ονομασία Scarlett. Θα είναι ένα σοβαρό τεστ κατά πόσο οι gamers είναι διατεθειμένοι να αποχωριστούν τον οπτικό δίσκο και να προσκολληθούν αποκλειστικά σε «κατέβασμα» των τίτλων και σε υπηρεσίες streaming.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons