Η Acer παρουσιάζει το νέο της gaming convertible

by Nikos Kaimakamis • On 28-08-2017 • AT 11:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

To Acer Nitro 5 Spin προσφέρει ευέλικτο χαρακτήρα μαζί με υψηλές επιδόσεις για όσους θέλουν να συνδυάσουν το gaming με εργασία. 

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Acer Nitro 5 Spin είναι οι περιστασιακοί gamers και όχι οι hardcore gamers. Το πλαίσιο του Acer Nitro 5 Spin είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ στο εσωτερικό του φιλοξενεί επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1050 mobile. H οθόνη του είναι τεχνολογίας IPS και έχει διαγώνιο 15.6 ιντσών. Στον φωτισμό του πληκτρολογίου, αλλά και σε άλλα σημεία του πλαισίου κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα.

Η μεγάλη διαφορά αυτού του gaming laptop από τα άλλα είναι ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευέλικτη πρόταση, με την οθόνη του να μπορεί να περιστραφεί πλήρως και να καλύψει το σώμα του πληκτρολογίου για να μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει και ως tablet. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε gaming προτάσεις με τέτοιο design, επομένως η πρόταση της Acer ενδέχεται να βρει το δικό της κοινό.

Η ενδεικτική τιμή έναρξης του Acer Nitro 5 Spin εκτιμάται ότι θα είναι στα 1199 ευρώ στην Ευρώπη, με τις πωλήσεις να είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο και έπειτα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Anandtech.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons