Η ΑΒΒ και η IBM συνεργάζονται πάνω στην Τεχνητή Νοημοσύνη

by Nikos Kaimakamis • On 29-04-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Στον τομέα της εφαρμογής της Τεχνητής Νοημοσύνης για τη βιομηχανική παραγωγή αποσκοπεί η συνεργασία της IBM με την ΑΒΒ. 

Η ΑΒΒ εμφανίζεται πρόθυμη να ενισχύσει την παρουσία της τόσο στο κομμάτι του Internet of Things όσο και στο πεδίο της επιχειρηματικής χρήσης των εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης. Για το σκοπό αυτό έχει έρθει σε στενότερη συνεργασία με την IBM, η οποία έχει αναπτύξει το λογισμικό Watson, το οποίο εκτελεί εργασίες ψηφιακής ανάλυσης με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και θεωρείται ως μία από τις πιο εξελιγμένες προτάσεις στον τομέα αυτό. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, η ABB και η ΙΒΜ τονίζουν ότι θα παρουσιάσουν από κοινού νέα προϊόντα.

Ένα παράδειγμα του τι θα ετοιμάσουν από κοινού οι δύο εταιρείες είναι ένα σύστημα βιομηχανικού ελέγχου, το οποίο θα είναι προικισμένο με την τεχνολογία του IBM Watson, προκειμένου να γίνεται άμεσος έλεγχος σε πραγματικό χρόνο και αποτελεσματική ανάλυση των δεδομένων. Για την ABB, η επικοινωνία των μηχανών μεταξύ τους και η δυνατότητα επίσπευσης των ελέγχων σε βιομηχανικό επίπεδο, μειώνει το κόστος και αυξάνει κατά πολύ την παραγωγικότητα.

Οι εφαρμογές που θα προκύψουν από τις συνέργειες μεταξύ της IBM και της ABB αναμένεται να ωφελήσουν τη βιομηχανία στο σύνολό της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons