Συνέντευξη: Το GWOOL στο pestaola.gr

by adminadmin • On 24-12-2005 • AT 1:01 am • 2 comments

gwool.com

Πείτε μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σας

Και τα 2 άτομα που εργάζονται για την συντήρηση του site, ένα στην Ελλάδα και ένα στην Αμερική έχουν background στο χώρου του Internet.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα του GWOOL;

Το GWOOL ξεκίνησε σαν ιδέα 2 ανθρώπων σε “αντίδραση” των ξένων sites με φωτογραφίες τότε των Cindy Crawford, Naomi Campbell, της Christy Turlington και άλλων πολλών! H Ελληνίδες της εποχής άξιζαν προσοχής και με την πρώτη ευκαιρία αρχίσαμε την συλλογή φωτογραφιών και τη δημιουργία του Greek Celebrities On Line τον Οκτώβριο του 1995. Το Greek Celebrities φιλοξενήθηκε αρχικά στο Geocities, μετά στο XOOM, μετά στην Fortune City για πολλά χρόνια στην FSN.NET. Τo 1997 άλλαξε όνομα και έγινε GWOOL από τα αρχικά του Greek WOmen On Line, αφού εκτός από celebrities υπήρχαν και μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και άλλες πολλές.

Πρίν λίγο καιρό το GWOOL γιόρτασε 10 χρόνια online παρουσίας. Πώς συγκρίνετε το 1995 με το 2005. Τί άλλαξε;

Από τότε άλλαξαν τα πάντα. Πρώτα απ’όλα εμείς. Οι Ελληνίδες γενικά άλλαξαν, προς το καλύτερο ευτυχώς και έτσι μας έδωσαν “σοδειά” πολλών μοντέλων που τα περισσότερα τα έχουμε “φιλοξενήσει” στο GWOOL. Νέα περιοδικά που αποτελούν την πηγή των φωτογραφιών μας. Μαζί άλλαξε και ο τρόπος και η φιλοσοφία του GWOOL.

Ποιά η ανταπόκριση του κοινού στο GWOOL και στο νέο GWOOL ειδικότερα;

Ευτυχώς οι φίλοι του GWOOL αν και απογοητεύτηκαν τον προηγούμενο χρόνο από τις πολύ λίγες ανανεώσεις του site άρχισαν να επιστρέφουν και παλιοί γνώριμοι επισκέπτες αλλά και πολλοί νέοι ανταποκρίνονται θετικότατα. Το νέο design του site συνοδεύεται καθημερινά από πολλά σχόλια, στην πλειοψηφία τους καλά. Υπάρχουν βέβαια και οι “κολλημένοι” στο 1900 που λένε ότι εκμεταλλευόμαστε τις φτωχές κοπέλες. χαχα.

Τί να περιμένουμε από το νέο GWOOL;

Μετά την μετακόμιση του site σε νέους ισχυρότατους servers και τις νέες δυνατότητες τους, μπορείτε να βλέπετε το GWOOL πιό γρήγορα, χωρίς downtimes. Από features θα έχουμε σύντομα νέα μοντέλα, αποκλειστικές φωτογραφίσεις, διαγωνισμούς και άλλα πολλά. Και όπως πάντα το GWOOL θα είναι πάντα δωρεάν!Μείνετε κοντάς μας και θα σας εκπλήξουμε.

Η επιτυχία έφερε προβλήματα και το GWOOL βρέθηκε αντιμέτωπο με τον νόμο. Τί ακριβώς συνέβει;

Κανένα σχόλιο.

Με 10 χρόνια online εμπειρία σίγουρα θα έχετε σχηματίσει γνώμη για το ελληνικό internet και τους Έλληνες χρήστες. Ποιά είναι αυτή;

Οι έλληνες χρήστες έχουν αρχίσει πλέον να βλέπουν το internet σαν εργαλείο διασκέδασης, δουλειάς και σαν μία τεράστια πηγή πληροφόρησης. Παλιότερα το internet ήταν αποκλειστικά για τους “geeks” της πληροφορικής. Σε αυτήν την αλλαγή συνέβαλε πολύ η ραγδαία είσοδος των νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Οι Έλληνες χρήστες είναι πλέον απαιτητικοί από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν!

Τί νομίζετε ότι πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό internet;

Τα πάντα ίσως. Πρώτα απ’όλα οι αντίληψη για το Internet. Ποτέ δεν βλέπουμε ένα καλό σχόλιο για το internet. Πάντα βλέπουμε: “Μαζική αυτοκτονία μέσω internet”, “40χρονος πορνογράφος συλλαμβάνεται με τόνους(!) πορνογραφικού υλικού με παιδιά” και άλλα τέτοια. Μετά η πολιτική των κρατούντων των ινίων του Internet. Για να βάλει κανείς μία σύνδεση πρέπει να δίνει μια μικρή περιουσία! Στις ευρωπαικές χώρες είμαστε οι τελευταίοι στην χρήση του internet. Ειναι βέβαια φυσικό όταν οι Άγγλοι έχουν συνδέσεις στα ΣΠΙΤΙΑ τους παρακαλώ, 24Mpbs με EUR12,00. Στην Ελλάδα με EUR12,00 παίρνεις 1 φραπέ και μία τυρόπιτα! Έλεος κύριοι! Θέλουμε φθηνό internet!

Σας ευχαριστώ πολύ

Εμείς ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας δούμε από το GWOOL σύντομα ;-)

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons