Γρήγορη ανάκαμψη «βλέπει» ο επικεφαλής της Samsung

by George Polyzos • On 25-09-2014 • AT 1:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

samsung galaxy alpha

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Samsung, D.J. Lee, υποστηρίζει ότι το τμήμα κινητών τηλεφώνων της εταιρείας θα ανακάμψει πολύ σύντομα καθώς διαθέτει «ισχυρά θεμέλια και προηγμένη τεχνολογία».

Μάλιστα, σύμφωνα με το Reuters, ο επικεφαλής της Samsung κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε ότι το Galaxy Note 4 εμφανίζει ήδη υψηλές προ-παραγγελίες, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Οι δηλώσεις Lee έρχονται στον απόηχο της απόφασης για επίσπευση της κυκλοφορίας του Note 4 στην κορεατική αγορά, σαν ένα μέσο αντίδρασης λόγω των υψηλών πωλήσεων που εμφάνισαν τα νέα iPhoneκατά τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους.

Παράλληλα, οι δηλώσεις δίνουν έναν τόνο αισιοδοξίας για την κορεατική εταιρεία αφού μόλις τον περασμένο Ιούλιο η ίδια η Samsung προέβλεπε ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2014 θα είναι «γεμάτο προκλήσεις» καθώς είχαν προηγηθεί οι χαμηλές πτήσεις σε πωλήσεις και έσοδα κατά τα πρώτα τρίμηνα του έτους.

Είναι προφανές ότι η Samsung θεωρεί ότι μπορεί να αντιστρέψει το δυσμενές για αυτή κλίμα στηριζόμενη στις πωλήσεις των κορυφαίων μοντέλων της, αλλά και στις νέες συσκευές που έρχονται εντός των τελευταίων μηνών του 2014.

Επίσης, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία ανακοίνωσε και την απόσυρσή της από την ευρωπαϊκή αγορά laptops και chromebooks, έστω και με την υποσημείωση ότι η «αποχώρηση» είναι προσωρινή. Όπως σημειώνεται στο ZDNet, η Samsung υπήρξε ουσιαστικά «άπραγη» στο μέτωπο των φορητών υπολογιστών φέτος, ενώ και στην πρόσφατη έκθεση IFA δεν παρουσιάστηκε κάτι ουσιαστικά νέο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons