Ελλάδα στο full extreme

by Stefanos Kofopoulos • On 13-08-2007 • AT 5:54 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

souble sign in kifisia

Οι ακραίες συμπεριφορές είναι χαρακτηριστικό της χώρας και των κατοίκων αυτού του οικοπέδου της Μεσογείου. Οι Έλληνες γουστάρουν τις ακρότητες και κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στην κόψη του ξυραφιού. Αγαπάμε πολύ ή μισούμε, νοιαζόμαστε μέχρι θανάτου ή αδιαφορούμε σε σημείο αηδίας, γινόμαστε ένα σε στιγμές εθνικής υπερηφάνιας αλλά σύντομα ξεχνάμε τους πρωταγωνιστές, εξοργιζόμαστε με το παραμικρό λάθος των άλλων αλλά αρνούμαστε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, έχουμε δρόμους χωρίς όνομα και αριθμό ενώ στην Κηφισιά οι πινακίδες είναι διπλές. Μπορώ να συνεχίσω να γράφω για τα απίθανα χαρακτηριστικά του ελληνικού DNA και του σύγχρονου τρόπου ζωής αλλά δεν θα το κάνω.

Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, περιμένω τις δικές σας απόψεις και επιχειρήματα για την ζωή στην πρωτεύουσα και άλλες μικρότερες ή μικρές πόλεις της Ελλάδας όπου η βλακεία και η ανευθυνότητα κάνουν χώρο στο χιούμορ και την θετική διάθεση.

paparidis sign

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΠΕΤΥΧΕΣ σαν Blogger. πιο πολλές είναι οι διαφημίσεις παρά το περιεχόμενο. Η μεγαλομανία σου και το πάθος για χρήματα, νομίζω, έχουν καταστρέψει τα πάντα που σχετίζονται με σένα. Άντε, διέγραψε αυτό το σχόλιο και συνέχισε με τις διαφημίσεις!!!

 2. @Odys: Δεν ξέρω πόσο καιρό διαβάζεις pestaola.gr αλλά οι διαφημίσεις έχουν μειωθεί και το περιεχόμενο είναι σίγουρο μπόλικο.

  Αν δεν σου αρέσει το pestaola.gr μπορείς να διγράψεις το feed και να μην διαβάζεις νέα.

 3. @Στέργος Δ. Αφαντενός: Κάνεις κλικ στις διαφημίσεις γιατί σε ενδιαφέρουν όχι για να βοηθήσεις οικονομικά εμένα ή κάποιον άλλον! :-)

  Παλιότερα είχα δοκιμάσει το Adblock αλλά με χάλασε πολύ ότι εκεί που δεν εμφανίζονταν διαφημίσεις έβλεπα μια λευκή “τρύπα”. Άσε που έχανα 1-2 καλά banners εδώ και εκεί.

  Οι διαφημίσεις σε κάθε post είναι 3. Αμέσως μετά το post και 2 μικρές στο sidebar.

 4. Τιτάνα παραδέξου ότι οι αφοί Λάζαρος και Μάρκος είναι θείοι σου και ότι τους κάνεις διαφήμιση.

 5. @Πλούτωνας: Είσαι γάτα ρε συ! :-)

 6. Σωστός είναι ο Odys.Γιατί το γυρνάς στην πλακά;Η απάντηση σου είναι απαράδεκτη.Το αν δεν σου αρέσει μην ξαναμπεις ,που του απάντησες , δεν δείχνει πολιτισμένο και μορφωμένο άνθρωπο.Αν δεν ξαναμπεί κανένας να δούμε αν θα τις αφήσεις ή θα τις βγάλεις.Θυμάμαι πριν περίπου 2 μήνες που έκανες test drive ενα αυτοκίνητο και μας είχες τρελάνει στα post για τον αναπτήρα και το πίσω ντουλαπάκι.Απο τότε δεν έχεις ξαναγράψει κουβέντα για αυτοκίνητο.
  Αυτά.

 7. @RockStar: Δεν ήταν καθόλου αστεία η απάντηση μου. Απεναντίας ήταν πολιτισμένη!

  Όσο για το αυτοκίνητο ακόμα και αυτοί που με κατηγορούσαν είδαν ότι έκαναν λάθος όταν μέτρησαν τα άσχετα με το αυτοκίνητο post και τα σχετικά. Αν θέλεις online είναι όλα για να τα διαβάσεις.

Top

Show Buttons
Hide Buttons