Δύσκολες κληρώσεις για τις Εθνικές ομάδες πόλο

by Stefanos Kofopoulos • On 03-12-2007 • AT 3:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

water polo men

Από τα δύσκολα θα πρέπει να περάσουν οι Εθνικές ομάδες του πόλο των Ανδρών και Γυναικών, για να φτάσουν στο δρόμο για το Πεκίνο, ύστερα από την κλήρωση των 2 προολυμπιακών τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη. Η Εθνική ανδρών που θα αγωνιστεί στην Οραντέα της Ρουμανίας 2-9 Μαρτίου, κληρώθηκε επικεφαλής στον 1ο όμιλο. Εκεί οι Έλληνες διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Ρουμανία, Ρωσία, Καζακστάν, Βραζιλία καθώς και μιας ομάδας από την αμερικανική ήπειρο, που πιθανότατα να είναι το Πουέρτο Ρίκο. Στον δεύτερο όμιλο των Ανδρών, είναι επικεφαλής η Ιταλία που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Γερμανία, Καναδά, ΠΓΔΜ, Ιράν και Μεξικό.

Αντίθετα με τους Άντρες, η Εθνική των Γυναικών θα δυσκολευτεί πολύ στο δικό της Προολυμπιακό τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Ιμπέρια της Ιταλίας 19-24 Φεβρουαρίου. Η ομάδα του Κούλη Ιωσηφίδη κληρώθηκε στον 1ο από τους δύο ομίλους με αντιπάλους τις Ιταλία, Ρωσία, Βραζιλία, Γερμανία και Πουέρτο Ρίκο. Στον 2ο όμιλο μετέχουν οι ομάδες Ουγγαρία, Καναδάς, Ισπανία, Τσεχία, Καζακστάν και Κούβα. Η ελληνική ομάδα των γυναικών θα είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά, από την στιγμή που έχει στον όμιλο τις πανίσχυρες Ιταλία και Ρωσία.

Με βάση το πρόγραμμα της διοργάνωσης, ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στα ημιτελικά, ενώ δεύτερος και ο τρίτος παίζουν μεταξύ τους χιαστί για τις άλλες δύο θέσεις της τετράδας.

[photo via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε
από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons