Βελτιώνονται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

by Stefanos Kofopoulos • On 11-04-2008 • AT 7:05 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

train toy

Τελικά η μεταμεσονύκτια δοκιμαστική λειτουργία του Μετρό και ΗΣΑΠ κάθε Παρασκευή και Σάββατο είχε ανταπόκριση και τόσο θετικά αποτελέσματα που αποφασίστηκε η οριστικοποίηση τηε λειτουργίας των συρμών. Παράλληλα “[…] Ο υπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι οι δύο εταιρίες, Μετρό και ΗΣΑΠ, θα προχωρήσουν σε προσλήψεις προσωπικού για να αντιμετωπίσουν στις ανάγκες που προκαλεί η επέκταση του ωραρίου.”

Βελτιώσεις υπάρχουν και στην σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Θεσσαλονίκης που θα γίνει επιτέλους διπλή και ηλεκτροκινούμενη μέχρι το 2013.. δηλαδή σε 2 κυβερνήσεις από τώρα. Προς το παρόν, το καλό της υπόθεσης περιλαμβάνει την διαδρομή Θεσσαλονίκη – Λάρισα που θα διαρκεί 1 ώρα και 8 λεπτά από τον Ιούλιο 2008 χρησιμοποιώντας το express τρένο. Η κανονική διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρα και 25 λεπτά με ενδιάμεσους σταθμούς: Λεπτοκαρυά, Νέους Πόρους, Ραψάνη και Ευαγγελισμό.

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Οι μεταφορές γνωρίζουν μεγάλη άνθηση αυτή την περίοδο. Η Ελλάδα έχει απίστευτη ανεργία. Τι καλύτερο από το να αρχίσει λίγο να κινείται η βιομηχανία!

  Αλλά το ρουσφέτι καλά κρατεί :(

 2. Καιρος ηταν να γινει επιτελους και η επεκταση ωραριου…

 3. Έχω διαβάσει στατιστικά για την δοκιμαστική χρήση και ήταν πολύ καλά. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσες λιγότερες κλήσεις έχουν δώσει, πόσα λιγότερα ατυχήματα έχουν γίνει κλπ.

 4. Από την εφαρμογή του νέου μέτρου διαπιστώνεται παράλληλα μείωση 6% έως 8% της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων σε βασικούς άξονες στο κέντρο της Αθήνας.

  Από http://www.e-tipos.com/newsitem?id=32056

 5. Το 2013? Μάλιστα, εαν έχουν φτιάξει τη γραμμή μέχρι το 2050 καλά θα είναι.
  Υποτίθεται οτι θα ήταν έτοιμη το 2004, αλλα…

Top

Show Buttons
Hide Buttons