Αθάνατο ελληνικό δημόσιο

by admin • On 07-04-2006 • AT 1:15 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου δεν θα εργαστώ ξανά για το Ελληνικό δημόσιο. Ούτε ως εξωτερικός συνεργάτης, ούτε ως σύμβουλος, ούτε ως δεν ξέρω και γω τι… διάολε!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μας λές και την ιστορία σου; Ο παραλογισμός του Δημοσίου (και του Στρατού) θα αποτελεί πάντα την καλύτερη πηγή γέλιου. :-)

  2. Δεν είναι κάτι σπουδαίο. Έφτιαξα site για κάποιο project, είχω πάρει μόνο την προκαταβολή, ο provider στην Αμερική αλλάζει PHP και μου χαλάει τα calls που έκανε το script, μου ζητάνε να το διορθώσω αλλά πρέπει να πληρώσω για την νέα έκδοση του script, δεν έχω χρήματα για αυτό. έρχεται φάκελος στο σπίτι, μου ζητούνα να παραδώσω (και φυσικά να μην πληρωθώ τα καθυστερημένα κλπ). Έδωσα user names και passwords και τώρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο – ελπίζω δηλαδη!

  3. Never say never. Πολλά μεγαλο στελέχη (και άλλες lower life forms incl. me) σφάζονται για δουλειές ή δουλίτσες με το Δημόσιο.

  4. Ναι οκ ποτέ μην λες ποτέ αλλά προς το παρόν αυτό θα κάνω.. αυτό άλλωστε είναι και το motto μου, μακρυά από το ελληνικό δημόσιο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons