Χρέος εκατομμυρίων στον ΟΤΕ από το Ελληνικό Κοινοβούλιο

by Stefanos Kofopoulos • On 23-10-2007 • AT 3:44 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

telephone greek parliament

Οι Έλληνες βουλευτές μιλάνε πολύ, όχι μόνο στα τηλεπαράθυρα και στις συνεντεύξεις αλλά και στο τηλέφωνο. Δεν εξηγείται διαφορετικά το χρέος 32.7 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2000-2005 και 1 εκατομμυρίου ευρώ για την περίοδο Ιανουάριος 2006 – Σεπτεμβρης 2007. Εντάξει βουλευτές είναι και έχουν σημαντικά ζητήματα να λύσουν όπως το σκοπιανό, τις πυρκαγιές, την ασύμμετρη απειλή και άλλα τέτοια. Μπορούν όμως να χρησιμοποιήσουν και αυτό που λέγεται email ή ίσως κάποια από τις VoIP υπηρεσίες του Skype ή του Gizmo Project.

Τα σχόλια περί ασφάλειας είναι περιττά γιατί όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με την Vodafone και τις υποκλοπές.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρέσει που βλέπεις το χρέος ως χρέος μονο… Όχι οτι τα πληρώνει ο ελληνας πολιτης (μαλ*κας)

  2. @Themis: Μα αυτό είναι αυτονόητο.. δεν χρειάζεται να το αναφέρω

  3. Να θυμήσω ότι common sense is not that common, ειδικά για το Ελλάδα.

  4. Είναι απλό ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? απο εκεί και πέρα δυστηχώς ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.Οσο και να φωνάζουμε όσο τους ψηφίζουμε τέτοια θα τα τραβάμε.Ελπίζω να το δεί αυτό και κανας πολιτικός. Δεν ξαναπηγαίνω σε εκλογικό κέντρο να ρίξω ψήφο μέχρι να βγεί κόμα που να λέει οτι θα βάζει φυλακή βουλευτές. ΖΩΑ ε ΖΩΑ

  5. prepei na dialeksw… prepei na dialeksw….

  6. χμ…. κοίτα πιστεύω ότι χρειαζόμαστε λίγο περισότερες διευκρινήσεις.
    π.χ. Αυτό είναι το μηνιαιο/ετήσιο κτλ χρέος ή απλώς δεν πληρώνουν τον ΟΤΕ την τελευταία 10ετία γιατί και να θέλει κάποιος ρε γαμώτο δεν μπορει να κάνει τέτοιο λογαριασμό. Τουλάχιστον μέσα σε ένα μήνα.

  7. @xamogelo: Αν σκεφτείς πόσο έχουν μειωθεί οι χρεώσεις των κινητών εύκολα μπορείς να φανταστείς ένα τόσο μεγάλο νούμερο με διεθνή και υπεραστικά τηλέφωνα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons