Οι Ελληνικές τράπεζες στο κινητό σου: 6 iPhone apps για όλους

by Stefanos Kofopoulos • On 30-05-2011 • AT 7:24 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Οι Ελληνικές τράπεζες στο κινητό σου: 6 iPhone apps για όλους

Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν πλέον παρουσία στην τσέπη μσας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Δεν πρόκειται για κρύο αστείο αλλά για πραγματικότητα, αφού οι μεγάλες τράπεζες της χώρας προσφέρουν πλέον το δικό τους iPhone app για λίγες ή περισσότερες δουλειές και συναλλαγές από το κινητό. Η Τράπεζα Πειραιώς, η Εμπορική τράπεζα, η Eurobank, η Citibank, η Alpha και η Εθνική τράπεζα έχουν την δική τους δωρεάν εφαρμογή δωρεάν διαθέσιμη στο iTunes της γειτονιάς σας.

Αποστολή μετρητών, υπόλοιπα, πληρωμές καρτών και λογαριασμών (ΟΤΕ, ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ), υπολογισμός ΙΒΑΝ, εντοπισμός ATM είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που δίνουν τα iPhone apps (ανάλογα το app) των ελληνικών τραπεζών κατευθείαν από τον καναπέ του σπιτιού ή την καφετέρια. Τέρμα στις ουρές των ταμείων, την βροχή στα ATM και την ανάγκη για σύνδεση με τον υπολογιστή. Τώρα το κινητό μπορεί να τα βγάλει πέρα με την τράπεζα αρκεί να έχει σύνδεση στο internet.

Ακολουθούν τα links για τις εφαρμογές των τραπεζών: Πειραιώς, Εμπορική, Eurobank, Citibank, Alpha, Εθνική όπως ακριβώς είναι διαθέσιμες στο iTunes (για εύκολη αναζήτηση από το iPhone / iPod touch) μαζί με την σύντομη περιγραφή για κάθε μία από αυτές.

winbank ΛσΛ – Μετατρέψτε το κινητό σας σε πορτοφόλι! Στείλτε μετρητά σε όποιον επιθυμείτε ή χρησιμοποιήστε το για άμεση ανάληψη μετρητών.

EmporikiBank – Banking for your lifestyle!

EurobankEFG – Now, online banking has never been easier. Download the Eurobank m-Banking application and transfer money

Citibank GR – Το Citi Mobile είναι η νέα υπηρεσία Mobile Banking της Citibank η οποία σας επιτρέπει να έχετε την τράπεζα μαζί σας όπου και να είστε.

Alpha Bank Mobile Banking – Τραπεζικές υπηρεσίες, πληροφόρηση και υποστήριξη με την εύχρηστη εφαρμογή της Alpha Bank για το κινητό σας τηλέφωνo.

NBG Mobile Banking – Fast and Secure ibank Mobile Banking from National Bank of Greece.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σε android έχουν εφαρμογές; Το έχεις δει καθόλου;

  • Interested too…

  • +1 για android mob banking

 2. Περιμένουμε καλύτερες υλοποιήσεις από τις τράπεζες που κερδίζουν τόσα πολλά χρήματα με τη χρήση του ebanking. Η Πειραιώς καθυστερημένα και το μόνο που προσφέρει είναι τα λεφτά στο λεπτό ενώ αυτό θα έπρεπε να είναι το επιπλέον χαρακτηριστικό για να ξεχωρίσει.
  Η Eurobank με ελάχιστες συναλλαγές όπως και η Εθνική. Η Alpha ίσως με λίγες περισσότερες αλλά και πάλι όχι αρκετές. Και καλό θα ήταν το interface να είναι περισσότερο iphone και λιγότερο web στυλ. Μιλώ πάντα για τις εφαρμογές που χρησιμοποίησα.

  • Αισθητικά τουλάχιστον το app της Εμπορικής είναι πολύ μπροστά από όλα τα άλλα

  • Ας βγάλουν για όλες τις πλατφόρμες (ξαναρωτάω ξέρει κανείς τίποτα για android;) και πιστεύω ότι με τον καιρό θα τις εμπλουτίσουν με όλες (ή όσο το δυνατόν περισσότερες) τις υπηρεσίες τους.

   • για android εχει η eurobank και το χρησιμοποιω .

 3. Η Εθνική έχει app για Symbian εδώ κ 1.5 χρόνο…..

 4. Το θέμα είναι πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές που γίνονται μέσω των εφαρμογών αυτών και γενικά με τι προδιαγραφές ασφάλειας έχουν αναπτυχθεί…

 5. Θα ήθελα και γω ένα πιο πλήρες app από την Πειραιώς.
  Πρώτα απ’ όλα web banking app. Και δεύτερον γραφικά για retina display.

  Επίσης καλό θα ήταν τα apps να είναι universal για iPhone/iPad. Είναι τόσοι πολλοί που έχουν iPad και είναι κρίμα να μη γίνεται αυτή η κίνηση όταν η μετατροπή ενός iPhone app σε universal γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά από έναν μέτριο developer.

Top

Show Buttons
Hide Buttons