Ηλεκτρονική στήριξη σε αγρότες

by Stefanos Kofopoulos • On 31-08-2006 • AT 11:00 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λογισμικό και διετή σύνδεση στο Ίντερνετ θα αποκτήσουν 10.000 αγρότες και κτηνοτρόφοι και 1.000 αλιείς

Φαντάζομαι την εικόνα την στιγμή της παρουσίασης του θέματος στην τηλεόραση. Υπουργός, χαμόγελα, κάμερες και 30άρης ή 50άρης αγρότης μπροστά σε PC.

Διάολε, αν οι 10.000 αγρότες και κτηνοτρόφοι και 1.000 αλιείς γνώριζαν τι είναι οι υπολογιστές και αν οι μισοί από αυτούς ήξεραν τι είναι το internet ή αλλιώς διαδίκτυο, είμαι σίγουρος ότιη αγροτική ανάπτυξη θα είχε περισσότερη ποιότητα.

Είναι σαν να μου λένε ότι ο αγρότης από τον κάμπο της Θεσσαλίας θα παρατήσει τα καπνά και το χωράφι, θα ανέβει στο τρακτέρ για θα τρέξει γρήγορα στο σπίτι και να δει τις online πωλήσεις από την νέα βιολογική καλλιέργεια που έστησε πριν 2 χρόνια με την βοήθεια ανάλογου “πρωτοποριακού” προγράμματος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σιγά το νέο. Όσοι ασχολούνται με βιολογικές καλλιέργειες τα ξέρουν…

  Και οι αλιείς το ίδιο. Τώρα τα καϊκια έχουν και GPS. :)

 2. Έχουν GPS επειδή είναι θέμα ζωής και θανάτου.

 3. τώρα προκόψαμε, προβλέπω να πάρουν φωτιά τα chat rooms, downloading τσόντες μέχρι να ξεχειλίσουν οι δίσκοι και πολύωρa on line games.
  τα nicks θα είναι πλεον του τύπου “tsipoura hunter”, “lonely shepard”, “vounisios erastis”, “goats have more fun”, “eho_kai_kaiki_pame_volta?”, “sexy_tsopanis”.

  Αν η πολιτεία ήθελε θα μπορούσε να εκπαιδεύσει αγρότες και αλιείς και να τους ωθήσει σε εναλλακτικές καλλιέργειες χρόνια τώρα.
  Όσο για το ίντερνετ σιγα μην βάλει και ADSL, εδώ μεγάλες πόλεις και δεν έχουν, θα αποκτήσει η επαρχία ?

 4. Θα συμφωνήσω με τον Νάσο το GPS είναι πραγματικό lifesaver για κάθε θαλάσσιο μέσο, ειδικά για τα αλλιευτικά μας που κακά τα ψέματα πολλές φορές εκτελούν υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

 5. Επειδή βλέπω οτι τα πράγματα δεν ειναι αστεία αλλά εδώ υπαρχει internetiko ψωμί έχω ήδη κλείσει και στήνω τις παρακάτω σελίδες το http://www.stani.gr, http://www.kaikinews.gr, http://www.agrotisfun.gr και το http://www.agrosex.gr για στιγμές χαλάρωσεις μετά απο τα χωράφια. Αν θέλει και ο τιτανας του πουλάω το κλεισμένο εδώ και καιρό domain http://www.pestaolaagroti.gr

 6. Φυσικά και έχει ψωμία για τις εταιρίες που θα πουλήσουν όλα αυτά τα μηχανήματα και υπηρεσίες.

Top

Show Buttons
Hide Buttons