Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΔΕΝ χρειάζεται άμεση επαλήθευση

by Stefanos Kofopoulos • On 16-03-2010 • AT 8:39 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

greek gmail scam

Ομολογώ ότι είναι προσεγμένη δουλειά αλλά δεν παύει να είναι απάτη και μόνο. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail δεν χρειάζεται άμεση επαλήθευση ούτε απαιτεί να κάνετε κλικ κάπου. Καμία υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας. Το Google και το Gmail δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρήσουν όσους παραβλέψουν αυτό το email. Πρόκειται για απάτη που προσπαθεί να ξεγελάσει τους χρήστης ώστε να δώσουν τον κωδικό πρόσβασης του email τους. Μετά από αυτό αρχίζουν τα γλέντια γιατί δυστυχώς ακόμα και σήμερα, το email θεωρείται το μοναδικό σημείο αναφοράς και ταυτοποίησης στο internet.

Αν δεν έγινε κατανοητό θα το ξαναπώ. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν χρειάζεται άμεση επαλήθευση. Προσπεράστε αυτό το email και ειδοποιείστε φίλους και συγγενείς ότι δεν πρέπει να παίρνουν στα σοβαρά τέτοια μηνύματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Α μου θυμιζει e-mail που ελαβα απο τη National Bank of Greece με τιτλο “Σημαντική Μήνυμα” :-)
  Πάντως υπάρχει Google Mail. Μερικοί gmail λογαριασμοί είναι της μορφής ******@googlemail.com

  • Στην Γερμανία λέγεται google mail για τον γνωστό λόγο.. αλλά το γεγονός ότι φαίνεται να είναι από εκεί δεν σημαίνει τίποτα. Εύκολα φτιάχνεις headers :)

 2. Σε ευχαριστουμε. Πολυ χρησιμο.

 3. δυστυχώς το spamming γίνεται όλο και πιο έξυπνο, ενώ το επίπεδο των χρηστών του ίντερνετ γίνεται όλο και πιο χαμηλό κατά μέσο όρο (εφόσον πλέον συνδέονται όλοι, ειδικά μετά την έλευση του Facebook). Συνδυασμός που σκοτώνει.

 4. thanks.

 5. Όσο το διάβαζα φαινόταν τόσο αληθινό.. και σε περίπτωση που μου έρχονταν τέτοιο mail, αν και είμαι αρκετά προσεχτικός σε αυτά, θα έκανα το κλικ που ζητάνε γιατί το πλασάρουν τόσο αληθινά που η αντίδραση θα ήταν στιγμιαία και απερίσκεπτη..

  Thanks!

Top

Show Buttons
Hide Buttons