Οι Έλληνες του Καναδά μιλάνε για τις φωτιές

by Stefanos Kofopoulos • On 11-09-2007 • AT 11:12 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

burnt greece woods

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από τις εκλογές 2007, αυτό όμως δεν απαγορεύει σε κακέναν να ασχολείται και να εστιάζει το θέμα των πυρκαγιών που γονάτισαν την Ελλάδα μερικές μέρες πριν. Τα παιδιά από το YourGreekNews βρήκαν στον δρόμο και ρώτησαν τους Έλληνες του Καναδά [μπορεί να είναι και Ελληνοκαναδοί] την γνώμη τους για τα αίτια των πυρκαγιών. Ποιός βρίσκεται από πίσω, γιατί το έκαναν? Το βίντεο τα λέει όλα και ομολογώ ότι οι απαντήσεις με ξάφνιασαν όσο και τα λόγια της Anastasias στο τέλος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συμφωνώ απόλυτα με τον πρώτο τύπο που μίλησε στις συνεντεύξεις και έκανε τον παραλληλισμό με τις βομβιστικές επιθέσεις στη Μαδρίτη. Όπως είπε, οι φωτιές ήταν οργανωμένο σχέδιο, προκειμένου να επιφέρουν “shift of power before the elections”.

 2. Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των πυρκαγιών που επικαλούνται κάποιοι για να κρύψουν την ανικανότητά τους δεν ξεπέρασε τα σταστιστικά υψηλότερα που έχουν καταγραφεί στη χώρα. Επίσης, οι πραγματικά καταστροφικές φωτιές ήταν πάρα πολύ λίγες, απλά αφήθηκαν να καίνε χωρίς έλεγχο. Αυτά περί οργανωμένου σχεδίου εγκαταλείφθηκαν ακόμη και από τους εμπνευστές τους μετά από 1-2 ημέρες, μόνο ο Πολύδωρας τα υποστηρίζει ακόμη, που παλεύει μπας και βγει βουλευτής.

 3. Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο.

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=757499#_ednref18_ednref18

 4. @task69: Η θεωρία συνωμοσίας για την Ιόνια Οδό είναι τόσο πειστικές όπως κάθε θεωρία συνωμοσίας οφείλει να είναι.

  Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα γιατί ακόμα δεν έχουμε στοιχεία και δεν ξέρουμε τι έχουν καταθέσει όσοι έχουν περάσει το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος της περιοχής τους.

 5. Συμφωνώ μαζί σου ούτε εγώ θέλω να βγάζω συμπεράσματα, αλλά όταν συζητάμε με θεωρίες, αυτή μου μοιάζει πολύ πιο κοντά στη πραγματικότητα από κάτι αερολογίες τύπου :
  Φταίει αντίπαλος πολιτικός χώρος, Τούρκοι, Αλβανοί ή αναρχοαυτόνομοι… ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

  Το έχει πει και το έχει γράψει βέβαια και ο Κώστας Καβαθάς εδώ και χρόνια με σκωπτική διάθεση, δείχνοντας τα χάλια μας.
  “Για όλα τα σκουπίδια που βλέπετε γύρω μας, στις πόλεις και τα δάση μας δεν φταίμε οι Έλληνες όόόόχι…
  Φταίνε Τούρκοι πράκτορες που έρχονται τα βράδια και τα πετάνε!!!”

Top

Show Buttons
Hide Buttons