Το λογότυπο του Greek Blogger Camp

by Stefanos Kofopoulos • On 26-05-2007 • AT 5:20 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

GBC07 Greek Blogger Camp logo

Η σχεδίαση της σελίδας και το λογότυπου για το Greek Blogger Camp ήταν δουλειά της Helldesign. Αρχικά συμφώνησα με το layout της σελίδας αλλά όχι με τα λογότυπα που ενώ ήταν όμορφα δεν είχαν αυτό που ζητούσα. Ξαφνικά μαθαίνω ότι κάποιος άλλος έχει αναλάβει την σχεδίαση του λογότυπου χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Χωρίς να το καταλάβω σε 2 μέρες είχα ένα πρώτο draft όπως ακριβώς το ήθελα: να θυμίζει ελλάδα, blog και να είναι web 2.0.

Η καταπληκτική δουλειά έγινε από τον Αντώνη Θεοδωράκη, designer της Phaistos Networks. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω!

Πρέπει να ευχαριστήσω επίσης τον Μάρκο και Γιώργο Παπαδάκη, που μάλλον έβαλαν το χεράκι τους για να δουλέψει ο Αντώνης το λογότυπο και να μου το παρουσιάσουν ως έκπληξη μέσω του Κώστα Ν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οντως πάρα πολύ όμορφο λογότυπο και… ελληνικότατο! Σας ζηλεύω που θα είσαστε Ιο όλοι μαζί, αλλά εκείνο το διάστημα δεν μπορώ δυστυχώς να συμμετέχω. Ελπίζω να ξαναοργανώσεις κάτι ανάλογο του χρόνου ή σύντομα…

  2. Είναι αρχηγός ο Αντώνης, φοβερός τύπος ;-)

  3. Και η επικοινωνία με τον φοβερό Αντώνη μας γίνεται στο http://www.antonistheodorakis.com :o) και όντως είναι απίστευτος!

  4. @Κωνσταντίνος Πενλίδης: Thanks man!

Top

Show Buttons
Hide Buttons