ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν σοβαρό πρόβλημα

by Stefanos Kofopoulos • On 11-03-2008 • AT 10:01 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

pasok nd logos

Εντάξει, ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα είναι δεδομένο. Παράλληλα όμως είναι συγκλονιστικό ότι η φθορά των μεγάλων κομμάτων αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις δημοσκοπήσεις όπως και το γεγονός ότι η οικονομία είναι πρώτο πρόβλημα όταν το Σκοπιανό παίζει στα δελτία ειδήσεων όλη μέρα. “Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 57% του συνολικού δείγματος θεωρεί ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν είναι ικανό να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας” ενώ “η πλειοψηφία του δείγματος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη χώρα σήμερα είναι η οικονομία (57%), με μεγάλη διαφορά από την εξωτερική πολιτική και την άμυνα (33%) παρά το γεγονός ότι το Σκοπιανό βρίσκεται στην επικαιρότητα.” Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. @aritoni: Είναι τραγικό όμως..!

 2. Συμφωνώ με τον aritoni.Τι νομίζετε οτι ο νέος αρχηγός του Συνασπισμού θα μείνει “αρνάκι”;;;

 3. Έχουμε ότι μας αξίζει, και κατά βάθος μας αρέσει κιόλας…

 4. Λογικό αυτό που λες.Εγώ είπα απλώς οτι θα έρθει η στιγμή που κ αυτός θα φάει και θα φάει και καλά.Αν αρνηθεί τότε πραγματικά θα πρόκειται για θαύμα!Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που πιστεύω οτι εν τέλει μπορεί να τον φάνε…Μην ξεχνάμε οτι είναι αρνί μέσα στους λύκους.

 5. Παιδιά ο Τσίπρας δεν είναι αρνί, μη γελιέστε. Απλά δεν έχει φθαρεί πολιτικά όσο και αν είναι κλισέ αυτό που λέω. Όσο για τον τίτλο του θέματος περί προβλημάτων; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουν πρόβλημα έπρεπε να λέει, για να κατέβουν απ’ τα σύννεφα και να κοιτάξουν την Ελλάδα, που οι κάτοικοί της καίγονται και δεν πέρνουν παχυλές βουλευτικές αποζημιώσεις μετά από 8 (!!) χρόνια εργασίας (λέμε τώρα).

 6. Έχετε δύναμη, δεν είστε διακοσμητικά στοιχεία, ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗΝ!

  Στις επόμενες εκλογές ΜΗΝ ψηφίζετε όσους αποδεδειγμένα εμπλέκονται σε σκάνδαλα, ανεξάρτητα από ποιο κόμμα προτιμάτε. Τολμήστε το, δεν είναι δύσκολο.

  1,2,3…. πολλές Μαρι(ον)έτες στα σπίτια τους!

 7. @ProBlog ” Όλοι οι άλλοι φάγανε του σκασμού, ας φάει και η νεολαία !!!”

  Και η νεολέρα που τώρα είναι 50ρηδες και έχει την εξουσία, κάποτε έτσι σκεφτόταν. Σας εύχομαι να φάτε μέχρι να σκάσετε, και κυρίως για να σκάσετε. Δε σας αξίζει τίποτα. Όσοι σκέφτονται σαν εσένα συντηρούν τον φαύλο κύκλο. Α, ναι, και γω νέος είμαι. Και δεν πρόκειται να ψηφίσω τσίπρα αν δεν μας πει πρωτα ΚΑΤΙ. Που το πάει ρε παιδι μου. Οχι άλλες λευκές επιταγές.

 8. Εχουμε πραγματικό πρόβλημα Δημοκρατίας.
  Κοίτα τι έγινε.
  Η ανοχή του Γιώργου έφερε αγωγές 2,5 εκατ. ευρώ από πολίτες

Top

Show Buttons
Hide Buttons