Πεζοδρόμια ώρα μηδέν

by Stefanos Kofopoulos • On 06-11-2007 • AT 2:09 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

sinigoros tou politι

Τώρα επίσημα και αναγνωρισμένα τα πεζοδρόμια της Αθήνας όχι μόνο είναι χάλια αλλά και επικίνδυνα. Δεν χρειάζεται να κάνω λόγο για την χρήση των πεζοδρομίων απο ΑμεΑ γιατί εκεί μπαίνουμε σε ένα κεφάλαιο που δεν έχει γραφτει καν η πρώτη σελίδα. Για όλους τους άλλους αντιγράφω από το πόρισμα του συνηγόρου του πολίτη:

Ο Συνήγορος του Πολίτη έλαβε την υπ’ αρ. 984/11-2-1999 αναφορά σχετικά με την παρακώλυση της ελεύθερης χρήσης – προσπέλασης πεζοδρομίων και διαβάσεως οδών, κειμένων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, συνεπεία κυρίως των υφιστάμενων κακοτεχνιών και της αυθαίρετης κατάληψης αυτών από μόνιμα εμπόδια ή εγκαταστάσεις και παρανόμως σταθμεύοντα οχήματα. […] Νεότεροι έλεγχοι της Αρχής, οι οποίοι διενεργήθηκαν προς επικαιροποίηση των στοιχείων της υποθέσεως, επέβαλαν, ωστόσο, τη σύνταξη της παρούσας πορισματικής έκθεσης, καθότι κατέδειξαν, αφενός μεν, τη μερική αποκατάσταση, στο πλαίσιο του εκτελεσθέντος τεχνικού προγράμματος, των εντοπισθεισών κακοτεχνιών, και αφετέρου, τη μη πλήρωση ορισμένων τεχνικών προδιαγραφών στα ανακατασκευασθέντα πεζοδρόμια.

Τα links είναι όλα .pdf και σίγουρα θα ενδιαφέρον τον vrypan για την προσπάθεια που κάνει στο Flickr group Δώστε πίσω την πόλη μας!.

Η ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ

  • Πόρισμα
  • Σύνοψη Διαμεσολάβησης
  • Διοικητική Ανταπόκριση
  • Παράρτημα Πορίσματος

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω την εντύπωση ότι τον ΣτΠ τον εχουν γενικως λιγο …γραμμενο οι δημοσιες υπηρεσίες. Δες στο link που εδωσες για “ανταποκριση υπηρεσιων” τι απαντησαν οι υπηρεσίες (!)

    Απο το νομο αποτι θυμαμαι ειναι μονο υποχρεωμενες να (κανουν οτι) του απαντανε και να μην τον γραφουν, αλλιως δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ αρμοδιοτητα ή δύναμη.

    Μηπως ξερει κανεις γιατι τον ιδρύσανε?

Top

Show Buttons
Hide Buttons