Ακριβαίνουν τσιγάρα και κινητή τηλεφωνία

by Stefanos Kofopoulos • On 27-07-2006 • AT 4:23 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού στο 75% της πλέον διαδεδομένης τιμής, από 65% που είναι σήμερα, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης. Παράλληλα, αυξάνονται κλιμακωτά και τα τέλη κινητής τηλεφωνίας.

Δεν είμαι καπνιστής και δεν με ενδιαφέρει ο φόρος στα τσιγάρα (ίσως να είναι καλή ευκαιρία για να μειωθεί ο αριθμός των καπνιστών) αλλά η αύξηση στα τέλη της κινητής τηλεφωνίας με εξαγριώνει! Διάολε, χρειάζεται να πληρώνω παραπάνω για μια υπηρεσία που ακόμα και το ίδιο το κράτος είχε προβλήματα; Τί παραπάνω σκοπεύει να προσφέρει το κράτος στον τελικό χρήστη μετά από την είσπραξη των επιπλέον φόρων;

Αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να αναφέρει τουλάχιστον δύο ή τρεις καλούς λόγους για την αύξηση των τελών κινητής τηλεφωνίας, διαφορετικά η Ελληνική Δημοκρατία είναι απλά Ελληνική, χωρίς το Δημοκρατία!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αll time classics, με τι είναι κολλημένος ο Έλληνας; Μήπως με το κινητό του και τα τσιγάρα του, οπότε τον βαράμε στο ψαχνό. Ριχνέ Αλογοσκού, ρίχνε φόρους…

  2. Είναι γελοίο.. γελοίο.. γελοίο! Τα τσιγάρα δεν με ενδιαφέρουν (δεν έχουν επίπτωση στην τσέπη μου) αλλά οι αυξήσεις στα τέλη κινητής τηλεφωνίας είναι εξωφρενικές. Είναι σαν να σηκώθηκε ένα πρωινό και να σκέφτηκε “Χμμ.. από που να μαζέψω λεφτά; Η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει, έβαλα ΦΠΑ όπου μπορούσα.. ας αυξήσω την φορολογία στα τσιγάρα και τέλη κινητής τηλεφωνίας έτσι για να γουστάρουμε”!

  3. Οι κλασσικοί οικονομολόγοι του υπουργείου Οικονομίας. Μηδέν αίσθηση της αγοράς και της ανάπτυξης. Μόνο ποσοστά και αύξηση εσόδων τους ενδιαφέρουν!

  4. Τί να πω.. γμτ!

  5. Χαχα! Ευτυχώς που δεν καπνίζω και δεν πίνω! Και ένας λόγος να κοψετε το κάπνισμα!

    Αλλά για τα κινητά… το ίδιο έγινε και το 1998… αλλά πέρασε.

    Αλλά όταν το επιβάλλει ο señor Almuña, εμείς να τον υπακούμε!

Top

Show Buttons
Hide Buttons