Ελλάδα – Ελλαδίτσα Νο 2

by Stefanos Kofopoulos • On 15-10-2005 • AT 10:05 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

joke on macedonia

Εικόνα από

Με 2,2% προηγείται η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, στην πρόθεση ψήφου, που καταγράφεται με δημοσκόπηση της Metron Analysis, για λογαριασμό της εφημερίδας “Ημερησία”. Στο ερώτημα “Τι θα ψηφίζατε εάν γίνονταν τώρα εκλογές”, το 33,3% των ερωτηθέντων απάντησε ΝΔ έναντι ενός 31,1%, που απάντησε ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6% , ο ΣΥΝ με 3,8 % και το ΛΑΟΣ με 3,9%, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 12,6%. Μιλώντας στη ΝΕΤ 105.8, ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Κασσίμης, είπε ότι είναι “η χειρότερη στιγμή οικονομικά για την Κυβέρνηση”, υποστηρίζοντας ότι η σφιχτή οικονομική πολιτική δεν αρέσει σε κανέναν και πρόσθεσε: “Μόνο η πολιτική της ΝΔ μπορεί να δώσει διέξοδο’’. Ερωτηθείσα για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, είπε: “Όσο περνά ο χρόνος, οι δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ βελτιώνουν την εικόνα του“.

Φυσικά και βελτιώνεται η εικόνα του ΠΑΣΟΚ μια και αυτή της Νέας Δημοκρατίας είναι που κρίνεται καθημερινά. Αλήθεια, η εικόνα της Ελλάδας πότε θα βελτιωθεί. Πότε θα σταματήσουν να σκάβουν και να μπαλώνουν φρεσκοστρωμένους δρόμους, πότε οι δρόμοι θα είναι χωρίς λακούβες, πότε τα λεωφορεία δεν θα καθυστερούν περισσότερο από 5 λεπτά, πότε θα δούμε την Ομόνοια χωρίς 100+ ναρκομανείς να κοιμούνται στην πλατεία ή να προσπαθούν να διασχίσουν φτιαγμένοι τον δρόμο (η Ολυμπιάδα τελείωσε!), πότε… πότε… πότε…;

Ουφφφφφφφ!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε;
    Ρωτάς πότε θα βελτιωθεί η κατάσταση στην Ελλάδα.Ρωτάς όλους εμάς αλλά πρέπει να ρωτήσεις και τον ίδιο σου τον ευατό αγαπητέ pestaola.
    Γιατί δεν γίνεται να μιλάμε για καλύτερη διοίκηση, για καλύτερους ηγέτες και να μη μιλάμε για σένα, για μένα, για τον καθένα από εμάς. Αν δεν αλλάξω εγώ δεν πρόκειται να αλλάξεις εσύ. Πόσο μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει ο κόσμος. (Ή έστω το Ελληνικό Δημόσιο).

  2. @kovontasdromo: Μπορείς να δεις το http://www.makeathensgreen.gr και να διαβάσεις τι έχω γράψει στο pestaola.gr

Top

Show Buttons
Hide Buttons