Ληγμένα τρόφιμα και κατσαρίδες σε νοσοκομεία

by admin • On 07-09-2005 • AT 9:57 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

doctor

Κατσαρίδες, ληγμένα τρόφιμα και προβλήματα στα μαγειρεία τριών μεγάλων νοσοκομείων της πρωτεύουσας προέκυψαν από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν μεικτά κλιμάκια της Νομαρχίας Αθηνών σε 25 δημόσια νοσοκομεία της Αττικής.

Σε όλα τα νοσοκομεία διενεργήθηκε δειγματοληψία σε τρόφιμα, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακό έλεγχο, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχίας Αθηνών, στους διοικητές των νοσοκομείων κοινοποιήθηκαν οι εκθέσεις αυτοψίας, καθώς και οι παρατηρήσεις για τη διόρθωση των προβλημάτων, τα οποία στην πλειονότητα των νοσοκομείων είχαν σχέση με μαγειρικά σκεύη, που παρουσίαζαν οξειδώσεις και για τα οποία ζητήθηκε η απομάκρυνση τους, έλλειψη σιφονιών στα δάπεδα των κουζινών, έλλειψη τεχνητού εξαερισμού στα μαγειρεία, καθώς και αθεώρητα ατομικά βιβλιάρια Υγείας εργαζομένων. […]

Πού είναι ο Υπέροχος Υπουργός Υγείας ala Batman-Super-man-Fantastic 4-και-τα-ρέστα να βάλει μια τάξη και να πάει για ψώνια..? Σε λίγο θα μας πούν ότι και στα στρατόπεδα η ποιότητα του φαγητού δεν είναι καλή και τρώνε κατεψυγμένα του ’70!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λέτε “Σε λίγο θα μας πούν ότι και στα στρατόπεδα η ποιότητα του φαγητού δεν είναι καλή και τρώνε κατεψυγμένα του ‘70! ”
    Για να είμαστε ακριβείς τρώνε κατεψυγμένα του 1975. Εχουμε ένα στραβάδι στην οικογένεια που το είδε αυτό με τα μάτια του, στην Κρήτη, που κάνει τη θητεία του στο μαγειρείο. Εχω γράψει και ποστ πάνω σ’ αυτό.

  2. ..ine tragiko! 30 xronia fagito!

Top

Show Buttons
Hide Buttons