Νέες προσφορές πρόσβασης στο Διαδίκτυο

by Stefanos Kofopoulos • On 09-10-2007 • AT 11:30 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

adsl globe

“Νέες προσφορές έχουν να παρουσιάσουν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, με χαρακτηριστικό τις νέες μειωμένες τιμές, πράγμα θετικό καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΕΤΤ, η ανάπτυξη της ΑΠΤΒ παρείχε στους παρόχους τη δυνατότητα να προωθήσουν νέα, καινοτόμα προϊόντα, εντείνοντας τον ανταγωνισμό στην αγορά αλλά και προσελκύοντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών.”

Αν αναναρωτιέστε τι πρακτικά σημαίνει ΑΠΤΒ εκτός από Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικό Βρόχο, “είναι η δυνατότητα χρήσης του καλωδίου (Τοπικός Βρόχος) που συνδέει τον χώρο του συνδρομητή με το Αστικό Κέντρο (Α/Κ) του ΟΤΕ από άλλους, εκτός του ΟΤΕ, Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους (ΤΠ) για την παροχή στον συνδρομητή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας καθώς και πρωτοπόρων υπηρεσιών όπως το λεγόμενο «γρήγορο» Internet, η ΙP τηλεφωνία και η ψηφιακή καλωδιακή τηλεόραση.”

Μέσω της ΑΠΤΒ ο Τοπικός Βρόχος (ΤοΒ) απελευθερώνεται και αποδίδεται με εκμίσθωση χρήσης από τον ΟΤΕ στον ΤΠ ο οποίος μπορεί να τον χρησιμοποιεί για την παροχή στον συνδρομητή των εν λόγω υπηρεσιών.

Το άρθρο της Καθημερινής παρουσιάζει την κατάσταση στην Ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και τις προβλέψεις για το μέλλον.

[ΑΠΤΒ via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά όλα αυτά αλλά εγω περιμένω 4 μήνες τώρα τον ΟΤΕ να συνδέσει το σπίτι μου με το δικτυό του. Ελεος….Το να μετακομίσεις σε μία νεόδνητη κατοικία ισοδυναμεί με απαγόρευση χρήσης τηλεφώνου και internet για όσο διάστημα κρίνει απαραίτητο η μονοπωλιακή εταιρεία που δυναστεύει τις τηλεπικοινωνίες της χώρας μας.

Top

Show Buttons
Hide Buttons