Αύξηση κίνησης στο blog με το Google Sitemaps

by Stefanos Kofopoulos • On 12-07-2006 • AT 6:23 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

google sitemaps wordpress plugin change frequencies

Ένα από τα must plugins που πρέπει να έχουν όλοι οι χρήστες του WordPress ακούει στο όνομα Google Sitemaps. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις: stable 2.7 και beta 3.0b.

Το Google Sitemaps ενημερώνει το Google κάθε φορά που κάνετε αλλαγές στο blog σας. Με κάθε νέο post, νέα pages ή διαγραφή περιεχομένου, το Google ενημερώνεται αυτόματα και οι αλλαγές είναι πιθανόν να εμφανιστούν σε μερικές ώρες σε αντίθεση με την αναμονή που χρειάζεται μέχρι το Googlebot να σαρώσει το blog και να εντοπίσει διαφορές στο περιεχόμενο.

Το plugin υποστηρίζει WordPress 1.5x αλλά και WordPress 2.0x ενώ η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι η ρύθμιση των απαραίτητων δικαιωμάτων (permissions) στα αρχεία index που χρειάζεται να δημιουργηθούν την πρώτη φορά από το Google Sitemaps. Αν εντοπιστεί λάθος στις αρχικές ρυθμίσεις εμφανίζεται σχετικό μήνυμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωπ καλό! Για blogger δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάτι αντίστοιχο αν και έχω βάλει το σψριπτ του Google Analytics(δεν πρέπει να σχετίζεται ιδιαίτερα).

  2. Το Google Analytics είναι για στατιστικά. Δεν έχω κοιτάξει αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το blogger.

  3. Ναι από την βιασύνη μου έγραψα Analytics. Sitemaps ήθελα να πω.

    Anyway επειδή το ψάχνω αν βρεις τίποτα πες το!

    Btw καλό ταξίδι!

Top

Show Buttons
Hide Buttons