Νέο Google Search με design από μέλλον που θυμίζει το παρόν

by Stefanos Kofopoulos • On 29-06-2011 • AT 10:26 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Νέο Google Search με design από μέλλον που θυμίζει το παρόν

Είναι αυτές οι μικρές αλλαγές που κάνουν την διαφορά και στην περίπτωση του Google αποτελούν σημείο τριβής για μήνες. Μετά από πολύ A/B testing και δοκιμές, το Google φαίνεται πως κατέληξε στο νέο design του Google Search. Πρακτικά αυτό σημαίνει μικρές αλλαγές που το έμπειρο μάτι θα εντοπίσει στο λογότυπο, στην γραμματοσειρά, στην τοποθέτηση των links, την εμφάνιση της μαύρης μπάρας στο πάνω μέρος της σελίδας κλπ.

Είναι το ίδιο Google search που ξέρατε και εμπιστευόσασταν αλλά με νέα εμφάνιση και λιγότερο επιθετικό τρόπο ώστε να προτρέπει τον χρήστη για ακόμα περισσότερα queries και αναζήτηση μέσα από τις σελίδες του. Είναι το design που θα ενσωματωθεί με το Google+ και θα προωθήσει την ιδέα του Google για το social cycle ένα βήμα παραπέρα.

Υπομονή μέχρι να δείτε το νέο Google design στην οθόνη σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρατήρησα τις τελευταίες μέρες σε μερικά βίντεο στο youtube ότι ο player έχει το ίδιο χρωματικό στυλ (με τη μπάρα που βλέπουμε στο google search), στη μπάρα κάτω από το βίντεο, που ελέγχεις τον ήχο, play/pause κλπ. Πιο όμορφο και πιο “σταθερό” μου φάνηκε απ’οτι πριν. Βέβαια στα περισσότερα βίντεο εξακολουθεί να έχει το ως τώρα γνωστό στυλ (ασημί)

  2. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η μαύρη μπάρα.
    Ούτε και το καινούριο UI του youtube που αλάζει στο μαύρο που προανέφερε ο jimdem

  3. θυμίζει περισσότερο το παρελθόν.. Το Google ανέκαθεν ήταν και κακόγουστο και ύπουλο.

  4. Κι εμένα είναι ήδη έτσι (εδώ και αρκετό καιρό, εκτός του ότι έχει ενσωματωθεί το Google+! Επίσης, έχει και το Voice Search (στα δεξιά της Search bar — κάτι το οποίο δεν μπορώ να δω στο Screenshot που έβαλες (γιατί άραγε;)!

Top

Show Buttons
Hide Buttons