Το μεγαλύτερο Android 2.3 Gingerbread που θα συναντήσετε ποτέ

by Stefanos Kofopoulos • On 25-10-2010 • AT 1:02 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Το μεγαλύτερο Android 3.0 Gingerbread που θα συναντήσετε ποτέ

Αν υπήρχε κάποιος που αμφέβαλλε για το κωδικό όνομα της νέας έκδοσης του Android 2.3 Gingerbread τώρα μπορεί να σιωπήσει για πάντα. Η προσθήκη του γιγάντιου γλυκού στα γραφεία του Google, ακριβώς δίπλα από το Froyo (φαίνεται ελάχιστα δεξιά) είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το Google βρίσκεται στην τελική ευθεία για την διάθεση του λειτουργικού. Λίγο το βίντεο με το κλείσιμο ενός Android 3.0 Gingerbread smartphone και λίγο οι φήμες που διαβάζουμε σχετικά με το νέο UI, καθιστούν το Gingerbread ίσως την σημαντικότερη έκδοση Android για το Google και τον ανταγωνισμό. Στο Froyo βελτίωσαν σημαντικά την ταχύτητα, στο Gingerbread φαίνεται ότι θα βελτιώσουν σημαντικά το UI και προσθέτουν υποστήριξη για tablets και καλύτερες οθόνες, στο μέλλον ποιος ξέρει.

Πείτε την αλήθεια, δεν θα θέλατε ένα τεράστιο Android 2.3 Gingerbread “ανθρωπάκι” στην αυλή σας;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να πώ την αλήθεια δεν θα το ήθελα στην αυλή μου αλλά στο κινητό μου θα το ήθελα στα σίγουρα.Ή εναλλακτικά να πιάσω δουλειά στη google και να το έχω εκεί στην αυλή

    • Εννοείς ότι θα το ήθελες και το Android tablet και το Android κινητό σου :)

  2. Οι τύποι είναι μπροστά ακόμα και στη δημιουργία εταιρικής κουλτούρας! Και εννοείται ότι τα θέλουμε όλα και στην αυλή και στο κινητό και στο επερχόμενο τάμπλετ!

Top

Show Buttons
Hide Buttons