Το Google+ με 400 εκατομμύρια χρήστες το 2012

by Stefanos Kofopoulos • On 28-12-2011 • AT 2:38 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το Google+ με 400 εκατομμύρια χρήστες το 2012

Το Google+ μεγαλώνει με τρελό ρυθμό και αν επαληθευθούν οι προβλέψεις, το 2012 ο Larry Page θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 400 εκατομμύρια χρήστες στην υπηρεσία. Το νούμερο προκύπτει από αναλύσεις και προβλέψεις που βασίζονται στην αύξηση των χρηστών του Google+ τους τελευταίους μήνες αλλά και στην πεποίθηση ότι το Google θα συνεχίσει να ενσωματώνει το Google+ σε όλο και περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα όπως το Android.

Τρομερό χαρακτηριστικό της ανάλυσης είναι ότι σχεδόν το 25% των χρηστών του Google+ γράφτηκε στην υπηρεσία την περίοδο των Χριστουγέννων, γεγονός που φυσικά σχετίζεται με το Android και τα 700.000 Android activations καθημερινά αλλά και την διαφημιστική προσπάθεια του Google για το Google+.

Μένει να δούμε αν το 2012 θα είναι όντως η χρονιά του Google+ και πόσοι πραγματικά χρήστες χρησιμοποιούν το Google+ στο σύνολο του αντί α κάνουν video chat από το Android με το hangdouts ή να γράφονται στην υπηρεσία για να εξερευνήσουν ενώ στην συνέχεια επιστρέφουν στο Facebook.

Τα στοιχεία της ανάλυσης του Paul Allen:

Ιούλιος 13 – 10 εκατομμύρια
Αύγουστος 1 – 20.5 εκατομμύρια
Σεπτέμβριος 1 – 24.7 εκατομμύρια
Οκτώβριος 1 – 38 εκατομμύρια (στις 13 Οκτωβρίου ο Larry Page ανακοίνωσε περισσότερα από 40 εκατομμύρια χρήστες)
Νοέμβριος 1 – 43 εκατομμύρια
Δεκέμβριος 1 – 50 εκατομμύρια
Δεκέμβριος 27 – 62 εκατομμύρια
Ιανουάριος 1 – 65.8 εκατομμύρια (πρόβλεψη)
Φεβρουάριος 1 – 85.2 εκατομμύρια (πρόβλεψη)

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εγώ δηλαδή μετριέμαι για χρήστης που μπήκα γράφτηκα και έχω να το ανοίξω 3 μήνες γιατί κανένας φίλος μου δεν το χει, γιατί ακόμα μια φούσκα από google δεν βλέπει ότι δεν τραβάει το θέμα. Buzz wave + ………(*&^%$#@

  • Ακριβως αυτο που σκεφτομουν. Εγω εχω δυο Google+ accounts και ουτε ξερω τι ειναι και πως λειτουργει. Τα νουμερα απο μονα τους δεν λενε τιποτα. Η χρηση μετραει. Το Facebook δεν εχει λογο να ανησυχει για πολυ πολυ πολυ καιρο

 2. μου φαινεται απιαστο νουμερο αυτο που προβλεπει η google

 3. Μια απο τα ίδια με το Δημήτρη….
  Εχω γραφτεί απο τους πρώτους και δεν βρίσκω κανένα φίλο μου
  Ίσως να περπατάει στην Αμερική, στην Ελλάδα πάντως δεν το βλέπω να κάνει τπτ.

 4. καλά τα νούμερα, πόσοι πραγματικά το χρησιμοποιούν όμως;

  • Δεν νομίζω ότι το Google θα ανακοινώσει σύντομα πόσοι είναι ενεργοί χρήστες κάθε μέρα, κάθε μήνα και πόσοι από κινητά. Όσο καλά και να είναι τα νούμερα τους θα φανούν μικρά σε σύγκριση με του Facebook και άρα θα δημιουργήσουν αρνητική εικόνα.

 5. Επίσης έχω Google + αλλά τι να το κάνω που μόνο ένας φίλος το χρησιμοποιεί; οπότε κάθεται εκεί, ενεργό μεν, ανενεργό στην πραγματικότητα, δε.

 6. μια από τα ιδία! έχω account αλλά κανένας άλλος φίλος δεν έχει….

  να κάνουμε ένα pestaola hangout :P

  • Θα είμαστε πολλοί δεν χωράμε όλοι σε ένα hangout :)

 7. Υπάρχει και η απόψη που λέει πως και μόνο η εγγραφή – δημιουργία προφίλ στο Plus, είναι αρκετή για τη Google: http://www.readwriteweb.com/archives/google_was_never_a_facebook_competitor.php

Top

Show Buttons
Hide Buttons