Το Google+ αποκτά nicknames, για δες αλλαγές

by Stefanos Kofopoulos • On 24-01-2012 • AT 1:12 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το Google+ αποκτά nicknames, για δες αλλαγές

Το Google σοβαρεύεται, αφήνει το πείσμα και αποφασίζει ότι το Google+ πρέπει να αποκτήσει την δυνατότητα για χρήση nicknames και ό,τι άλλο επιλέξει ο χρήστης. Σε μια εβδομάδα περίπου το Google+ θα προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητες χρήσης nicknames και τον επιλογή να χρησιμοποιούν όποιο κομμάτι του ονόματος ή ψευδώνυμο θέλουν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος με το όνομα Γιάννης Ο Θεός Παπαδόπουλος θα μπορεί να χρησιμοποιεί το +Ο Θεός στο Google+ αντί της σημερινής επιλογής.

Το Google μάλιστα μοιράζεται και δεδομένα από την ανάλυση που έκαναν για τις προτιμήσεις των χρηστών του Google+ και αν τελικά τα ψευδώνυμα πρέπει να επιτραπούν. Θυμάστε βέβαια προ μηνών τον σάλο που είχε ξεσπάσει όταν το Google αποφάσισε και είπε: χρησιμοποιείτε πραγματικά ονόματα ή το Google+ δεν είναι για εσάς.

Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων, το 60% των χρηστών θέλει να χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο, το 20% είναι εταιρείες που καίγονται για αυτή την επιλογή ενώ το υπόλοιπο 20% θέλουν να χρησιμοποιούν κάτι παραπάνω από ψευδώνυμο ή ό,τι τους κατέβει. Υπομονή λοιπόν μια εβδομάδα και το Google+ προφίλ θα είναι τόσο ματαιόδοξο όσο και το Facebok προφίλ σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ασχολείται κανείς άλλος εκτός από εσένα με google+ !!!

  2. καταλαβαν το λαθος τους. παντως ανεβενει με τρελους ρυθμους το google plus

    • Ακόμα δεν ξέρουμε πόσοι χρήστες του Google+ είνα ενεργοί μια φορά την εβδομάδα ή τον μήνα. Αυτό δεν το έχουν πει, μόνο αναφορές για τις εγγραφές χρηστών κάνουν. Όσο για την ανάπτυξη είναι δεν είναι ακριβώς οργανική. Πετάνε Google+ circles στο Gmail και διάφορα άλλα τέτοια.

Top

Show Buttons
Hide Buttons