Το Google+ δεν πάει καλά, τουλάχιστον όσο θα ήθελε η Google

by Stefanos Kofopoulos • On 11-10-2011 • AT 10:24 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το Google+ δεν τα πάει τόσο καλά, τουλάχιστον όσο θα ήθελε η Google

Google+ ή αλλιώς Google Plus αλλά τι σημασία έχει, το νέο αυτό social network της Google δεν τα πάει τόσο καλά. Το 60% των χρηστών από την ημέρα που άνοιξε το παράτησε για άλλα πιο γνωστά social network και κάτι λιγότερο από τους μισούς χρήστες γυρνούν πίσω μετά την πρώτη τους επίσκεψη. Ίσως φταίει το design, ίσως το ότι μοιάζει αρκετά με τα υπόλοιπα social network, αλλά τι σημασία έχει, ποτέ δε θα μάθουμε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι αυτή την στιγμή τα παιδιά στην Google σκέφτονται και μάλιστα πολύ. Αν θα πάρουν σωστές αποφάσεις θα δείξει ο χρόνος ή καλύτερα οι προτιμήσεις των χρηστών. Αλήθεια, στην μάχη Facebook, Twitter και Google+ για εσάς ποιος είναι ο νικητής και γιατί;

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νομίζω ότι τα νούμερα χρησιμοποιούνται λανθασμένα!
  Εγώ απλά θα σε παραπέμψω στο public post ενός εκ των developer του G+: https://plus.google.com/u/0/111832530347449196055/posts/hdfh3cUtnGV?hl=en

 2. Μεταξύ Google+ και Facebook, νικητής είναι το Facebook. Το Twitter είναι άλλη κατηγορία και μπορεί να συνυπάρχει με τα υπόλοιπα.

 3. Απλά αποδεικνύεται ακόμια μια φορά πώς στο χώρο, αυτό που έχει σημασία είναι να προσφέρεις κάτι πρώτος

 4. χαμενο απο χερι ειναι το Google+

 5. cost of change….

  και καλά.. ο άλλος/άλλη που έχει 1500 φίλους στο Φαψεμποοκ, που με τόοοοοσο κόπο μάζεψε θα πάει να αλλάξει σελίδα κοινωνικής δικτύωσης?

 6. Η Google άργησε και τώρα το πληρώνει…

 7. Το πρόβλημα δεν είναι στο design. Το πρόβλημα είναι στους ανθρώπους. Γιατί εάν εγώ είχα τους φίλους μου στο facebook στο Google+ τότε ναι, θα το χρησιμοποιούσα αλλά κανείς δεν αξιώθηκε να χαλάσει 5′ από το χρόνο του και να κάνει sign up ακόμα και όταν το Google ανακοίνωσε ότι δεν χρειάζεσαι invitation για να μπεις στο google.gr που όλοι επισκέπτονται (ας μην γελιόμαστε οι υπόλοιπες μηχ. αναζήτησης είναι Γ Τ Π).

 8. Αυτό που έχει σημασία είναι ο κόσμος, οι φίλοι σου, όπου είναι εκείνοι, εκεί θα πας και εσύ. Αλλιώς, μιλάς στον τοίχο(όπως εγώ: http://goo.gl/kZf4A)..

  Πάντως διαφωνώ με το ” Ίσως φταίει το design, ίσως το ότι μοιάζει αρκετά με τα υπόλοιπα social network, αλλά τι σημασία έχει, ποτέ δε θα μάθουμε.”

  Έχει ιδιαίτερη σημασία και θα είμαστε πολύ τυχεροί αν μάθουμε. Τέτοια συμπεράσματα οδηγούν σε καινοτομίες και επιτυχίες, πχ “Ορίστε τι πρέπει να κάνω” ή στην προκειμένη, για την ώρα, “τι ΔΕΝ πρέπει να κάνω”.

 9. ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να μην googlαρω τουλάχιστον 10 πράματα την ημέρα..
  ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να μην ψάξω τουλάχιστον 3 εικόνες την μέρα..
  ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να μην μεταφράσω τουλάχιστον 5 λέξεις στ google την ημέρα..
  Αν υπολογίσω και τα gmail, google maps, earth, videos αλλά και το chrome browser και chromeOS, ανδιαμφισβητητα η google είναι το μισό web..(να μετρήσω και το youtube?).
  Θα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό να είχα όλους τους φίλους του facebook στο g+ μου, όχι επειδή είναι ίσως καλύτερο ή πιο εύχρηστο από τν αντίπαλο του, αλλά επειδή το fb ΚΟΥΡΆΖΕΙ! Από το 2007, όταν άρχισα να το χρησιμοποιώ, έχει αλλάξει 3 φορές τη βασική δομή της ιστοσελίδας του, πάντα προς το χειρότερο, και έχει κάνει άλλες 3.872 μικροαλλαγες.. Βαρέθηκα να προσαρμόζομαι σε κάθε τι που διαφοροποιεί ο zuckerberg στην σελίδα του, κάνοντάς την ντεμεκ καλύτερη.
  Σε ένα social network, όπως το λέει κ η λέξη, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η “κοινωνία” που θα βρεις σε αυτό. Δεν έχει σημασία αν κανείς σε κάποιον like ή +1.. σημασία έχει να είναι εκεί..κ αυτήν τη στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία βρίσκεται δυστυχώς στο fb..
  *το twitter ανήκει σε άλλη κατηγορία

Top

Show Buttons
Hide Buttons