Το Google+ μεγαλώνει 43% λέει η Compete

by Stefanos Kofopoulos • On 19-07-2012 • AT 6:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Το Google+ μεγαλώνει λέει η Compete

Στην Αμερική το Google+ φαίνεται να μεγαλώνει και μάλιστα με ρυθμό που μπορεί να φτάνει και το 43% για τον Ιούνιο 2012. Τα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα της Compete που παρακολουθεί τους desktop χρήστες (unique desktop visitors) και βγάζει συμπεράσματα για τους μοναδικούς επισκέπτες που έφτασαν στο Google+ από το αγαπημένο τους PC, Mac, Linux μηχάνημα. Τα επίσημα νούμερα παραμένουν άγνωστα και το Google δεν έχει ανακοινώσει παρόμοια άνοδο στην χρήση του Google+ που συνεχίζει να μεγαλώνει, ανάλογα ποιον θα ρωτήσεις, αλλά να παραμένει μικρό σε σύγκριση με το Facebook.

Η προσπάθεια του Google στον κόσμο του social graph σπρώχνει το Google+ στην επιτυχία θέλοντας και μη, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για το Google να συγκεντρώσει πολύτιμα δεδομένα που το Facebook αρνείται να παραδώσει. Το Google γνωρίζει το web και το Google+ αρχίζει να γνωρίζει τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το web.

Το ερώτημα είναι αν τα νούμερα της Compete έχουν σχέση με την πραγματικότητα και πόσοι είναι οι ενεργοί χρήστες του Google+ κάθε μήνα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons