Το Google ετοιμάζεται για το Moto X, το smartphone που θα σχεδιάσεις εσύ

by Stefanos Kofopoulos • On 03-07-2013 • AT 4:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Google ετοιμάζεται για το Moto X, το smartphone που θα σχεδιάσεις εσύ

Το Google επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την ύπαρξη του Moto X και όλοι περιμένουν πλέον να δουν το νέο samrtphone από κοντά. Προς το παρόν το μόνο που έχουμε να κοιτάμε είναι μια διαφήμιση.

Moto X1. Designed by you. Assembled in the USA

Η ολοσέλιδη διαφήμιση του Moto X σε μεγάλες εφημερίδες της Αμερικής έχει διπλό μήνυμα. Το Moto X θα είναι μοναδικό γιατί θα σχεδιαστεί από εσένα και θα κατασκευαστεί την Αμερική από την Motorola. Η διαφήμιση του Google πάει ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας ότι το Moto X είναι το πρώτο smartphone που μπορεί κάποιος να σχεδιάσει μόνος του.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς εννοεί το Google και τι δυνατότητες θα προσφέρει το Moto X. Δυνατότητα παραμετροποίησης του λογισμικού ή μήπως δυνατότητα παραμετροποίησης των υλικών, hardware, χρωμάτων και δυνατοτήτων του Moto X πριν την παραγγελία. Οι δύο ιδέες δεν είναι καινούριες και εφαρμόζονται κατά την παραγγελία laptop μέχρι και αυτοκινήτου. Αν το Moto X ή μήπως Moto X1, καταφέρει κάτι τέτοιο θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο, σίγουρα όμως χωρίς τις πωλήσεις και τα εντυπωσιακά νούμερα που σημειώνει το Samsung Galaxy S4.

Προς το παρόν το μόνο που ξέρουμε στα σίγουρα είναι η παρακάτω διαφήμιση.

Το Google ετοιμάζεται για το Moto X, το smartphone που θα σχεδιάσεις εσύ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons