Καλύτερο Google Maps στο T-Mobile G1

by Stefanos Kofopoulos • On 11-10-2008 • AT 10:18 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

t-mobile g1 street view

Εκτός από το κλασσικό πλέον accelerometer που υπάρχει σε όλα τα νέα smartphones, το HTC T-Mobile G1 χρησιμοποιεί και πυξίδα. Προς το παρόν η μόνη εφαμοργή που χρησιμοποιεί την πυξίδα σε όλο της το μεγαλείο είναι το Google Maps Street View. Δυστυχώς διαθέσιμο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού προς το παρόν, το Street View δείχνει πραγματικά πως είναι ο δρόμος / περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης αλλά μέσα από την πυξίδα του G1 η εικόνα του Street View μετακινείται καθώς μετακινείται και ο χρήστης!

Το νέο iPhone firmware 2.2 θα έχει και αυτό Street View αλλά επειδή το hardware του iPhone δεν υποστηρίζει πυξίδα η εμπειρία θα είναι διαφορετική, εκτός και αν σκαρφιστούν κάτι πολύ καλό. Προς το παρόν το HTC G1 αν και ακυκλοφόρητο υπερτερεί σε αυτό το σημείο.

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το πως ακριβώς λειτουργεί και τι προσφέρει το Google Maps Street View δείτε το παρακάτω βίντεο. Είναι το επίσημο βίντεο του Google για την παρουσίαση της υπηρεσίας.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάσος Βελιάδης, το Google Maps απαιτεί GPS για να ξέρει που βρίσκεσαι (αν δεν έχεις GPS τότε υπολογίζει στο περίπου μια περιοχή από τα cells που βρίσκονται κοντά σου) και φυσικά απαιτεί GPRS, HSDPA, 3G για να παίζουν οι χάρτες όταν κάνεις zoom αλλάζεις χώρες κλπ

  2. Ντάκς, καλή ιδέα, περισσότερο όμως για να περνάς την ώρα σου. Και btw είναι πυξίδα, όχι πηξίδα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons