Νέο Google maps 2.0 για iPhone 5, iPad και iPad mini

by Stefanos Kofopoulos • On 17-07-2013 • AT 10:34 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Νέο Google maps 2.0 για iPhone 5, iPad και iPad mini

Η νέα έκδοση του Google maps είναι πλέον διαθέσιμη και υποστηρίζει εκτός από τα iPhone και το iPhone 5, τι νέες μεγάλες οθόνες των iPad και iPad mini.

Google maps 2.0 για iOS, ο νεος ανταγωνιστης του Foursquare

Το update είναι φυσικά δωρεάν και περιλαμβάνει βελτιώσεις στα σημεία, οδηγίες για μετακίνηση σε κλειστούς χώρους (indoor maps), βελτιωμένο UI και UX για ευκολότερη χρήση της εφαρμογής, πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για κίνηση στους δρόμους και ατυχήματα αλλά και την νέα δυνατότητα Explore για εύρεση σημείων με ενδιαφέρον.

Το Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα και την τεχνολογία από την εξαγορά του Zagat και προσθέτει την δυνατότητα στο νέο Google maps για iPhone 5, iPad και iPad mini για εύρεση εστιατορίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων κλπ. Μαζί έρχονται και οι βαθμολογίες με 5 αστέρια αλλά και reviews για κάθε ένα από τα μέρη που προτείνει το Google maps.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το νέο Google maps προσφέρει και προσφορές μέσα από το Google Offers, για όσους ψάχνουν κάτι φθηνό την τελευταία στιγμή σε μια άγνωστη πόλη ή κοντά στο σπίτι τους. Προφανώς όλες οι παραπάνω λειτουργίες αφορούν την Αμερική αλλά όχι την Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πραγματικά απίστευτο προϊόν. Σήμερα περάσανκια ολόκληρη μέρα χρησιμοποιώντας google glass και τους καινούργιους χάρτες εδω στην ΝΥ. Άλλη εμπειρία ιδίως σε πραγματικό χρονο για ότι θέλεις και το τι συμβαίνει ενώ περπατάς στην πόλη

Top

Show Buttons
Hide Buttons