Το Google σκοτώνει το Latitude, όλα mobile και Google+

by Stefanos Kofopoulos • On 10-07-2013 • AT 7:09 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Google σκοτώνει το Latitude, όλα mobile και Google+

Πείτε αντίο στο Google Latitude, την προσπάθεια του Google από το 2009 μέχρι σήμερα για την δημιουργία ενός social layer μεταξύ φίλων και την βοήθεια του GPS.

Η υπηρεσία θα κατεβάσει ρολά στις 9 Αυγούστου 2013 και το Latitude θα αποτελεί παρελθόν από την ίδια κιόλας ημέρας. Ήδη το Google maps για Android δεν χρησιμοποιεί το Latitude και το αντίστοιχο Latitude iPhone app θα αφαιρεθεί από το App Store. Τα χαρακτηριστικά του Latitude θα περάσουν εν μέρη στο Google+ και στο Android.

ΔΕΣ: Ο δημιουργός του Google Reader φοβάται το σημερινό Google

Εκτός από την υπηρεσία του Latitude το Google θα σκοτώσει και το API ρίχνοντας μαύρη πέτρα στους developers που είχαν βασιστεί σε αυτό. Δεν είναι πρώτη φορά που το Google αποφασίζει αν τραβήξει την πρίζα από υπηρεσίες που θεωρεί ότι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Google Reader αλλά και άλλων υπηρεσιών που βγήκαν offline ξαφνικά όπως για παράδειγμα το Google video, iGoogle κλπ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε αντίθεση με το google reader που πιστεύω χρησιμοποιούσαν πολλοί, το latitude δεν ηξερα και πολλούς να το χρησιμοποιούν.

Top

Show Buttons
Hide Buttons