Νέο Google Images, πιο γρήγορο και πληθωρικό

by Stefanos Kofopoulos • On 22-07-2010 • AT 3:15 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

new google images with elafonisi pictures showing up

Μεταμορφώθηκε το Google Images και έγινε κάτι άλλο, πιο γρήγορο, πιο πληθωρικό, πιο εφαρμογή ένα πράγμα. Πλέον τα αποτελέσματα, δηλαδή οι φωτογραφίες, εμφανίζονται με τρόπο που μοιάζει περισσότερο με κολάζ παρά με λίστα thumbnails. Δεν υπάρχουν σελίδες αλλά μια ενιαία στοίχιση φωτογραφιών που μετράει 1000 από αυτές και κάνει scroll προς τα κάτω και πάνω. Με mouse over εμφανίζονται οι πληροφορίες της φωτογραφίας και με κλικ layer πάνω από το site που περιέχει την φωτογραφία και την ίδια την φωτογραφία με μεγάλη έκδοση.

Το νέο Google Images μου δίνει την εντύπωση ότι σχεδιάστηκε όχι για αναζήτηση και εύρεση φωτογραφιών αλλά για αναζήτηση και browsing φωτογραφιών. Αλλαγή σκοπιμότητας μαζί με το και το UI; Σας αρέσει;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. εγώ βλέπω ακόμη το παλιό, πρέπει να κάνω κάτι?

  • Έχω την γλώσσα στα Αγγλικά και είμαι στο .com αν αυτό βοηθάει

 2. Καλό φαίνεται αλλά π.χ. τώρα που μπαίνω απο Mobile Broandband και πιάνω 40-60 υπάρχει ένα πρόβλημα…και από πλευράς χρηστικότητας. πιστεύω με καλή σύνδεση δε θα υπάρχει πρόβλημα.

  • Με ADSL πάει μια χαρά και είναι smooth το scrolling

 3. πολύ ωραίο αν και έχω να σχολιάσω πως μοιάζει σαν η Google να αντιγράφει (σε αυτό έστω τον τομέα) το Bing της Microsoft…μόνο εγώ έχω αυτή την εντύπωση;

  • Έτσι δείχνει αφού το Bing εμφανίστηκε πρώτο και με προϊόν περισσότερο φιλικό προς τον χρήστη. Το Google έχει τρέξει κατά διαστήματα διάφορα πειράματα και είναι σίγουρα data driven για να καταλήξει σε αυτή την μορφή.

 4. Ναι, είναι αντιγραφή του Bing, αλλά είναι σαφώς καλύτερο από το πρωτότυπο (γι’ αυτό τους πήρε ένα χρόνο να το αντιγράψουν…)

 5. Και εγώ το παλιό συνεχίζω να βλέπω.

 6. Aν θέλετε να φένετε έτσι πατίστε στο link… Google.com in English και κάνετε αναζήτση εικόνων. Οσο για το elafonisi απλά ΤΕΛΕΙΟ !!! σας περιμένω να το δείτε απο κοντα.

 7. καλή επιλογή η αναζήτηση σου τιτάνα
  +1000 απο μένα

 8. Πολύ καλύτερα έτσι, ψάχνεις πολύ πιο γρήγορα φωτογραφίες. Ναι, στο google.gr δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons