Κέρδη για το Google απογοήτευση στους επενδυτές

by Stefanos Kofopoulos • On 03-02-2008 • AT 4:10 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

google money logo

Το Google παρουσίασε τα οικονομικά μεγέθη για το τετράμηνο που πέρασε και ανακοίνωσε κέρδη $3.79 ανα μετοχή, την ίδια περίοδο που ένα χρόνο πριν τα κέρδη ανα μετοχή έφταναν τα $3.29. Στο παγκόσμιο χωριό που ζούμε, τα κέρδη δεν ήταν αρκετά και καθόλου σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών που περίμενεναν $4.44 επιπλέον ανα μετοχή. Κάποιοι κάνουν λόγο για τα πρώτα σημάδια της προβληματικής Αμερικανικής οικονομίας που επηρεάζουν ακόμα και τον γίγαντα της αναζήτησης, ενώ την ίδια ώρα ο κύριος Youssef Squali της Jefferies & Co. έτρεξε να χαμηλώσει την τιμή στόχο / πρόβλεψη της μετοχής του Google από τα $725 στα $600 και να δώσει το σύνθημα για hold αντί για buy στους υποψήφιους επενδυτές.

Ο Sergey Brin δήλωσε ότι οι αλλαγές που έκαναν στο AdSense δεν βοήθησαν όσο ήλπιζαν (αυτό εννοεί;), συνεπώς τα κέρδη δεν ήταν τα αναμενόμενα. Πιο αισιόδοξος ήταν ο Eric Schmidt λέγοντας ότι τα κέρδη από τις υπηρεσίες του Google εκτός Αμερικής αυξήθηκαν και έφτασαν στο 48% από το 44% του συνολικού revenue stream της εταιρείας.

[Thanks όλους που έστειλαν την είδηση – via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στο παγκόμσιο χωρίο που δούμε, τα κέρδη δεν ήταν αρκετά και καθόλου σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών που περίμενεναν $4.44 επιπλέον ανα μετοχή

  ???

 2. στόχο / πρόβλεξη

  proofreading κάνεις στα κείμενά σου?

 3. Ναι, παίζει και ένα “έχν” μέσα.

  Μου φαίνεται κάποιος έκανε κοπάνες στην Α’ Δημοτικού :)

 4. @wraeththu: Όχι πάντα..

  @Αχιλλέας Τσουμήτας: Στην Α δημοτικού κοπάνες έκανε δασκάλα μας..

 5. Είναι και αυτό μια δικαιολογία :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons