Αναβάθμιση τώρα: Google apps και Gmail λένε αντίο στον IE9

by Stefanos Kofopoulos • On 06-11-2013 • AT 7:25 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Αναβάθμιση τώρα: Google apps και Gmail λένε αντίο στον IE9

Τέλος εποχής για την υποστήριξη του Internet Explorer 9 στα Google apps. Το Google παραμένει σταθερό στην επιλογή να υποστηρίζει την τελευταία έκδοση κάθε browser και μια γενιά πίσω.

Αυτό σημαίνει ότι το Gmail, Google docs και άλλες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν σωστά αν ο default browser είναι ο IE9. Το Google θα ενημερώσει τους χρήστες για την αλλαγή με το συνηθισμένο προειδοποιητικό μήνυμα. Εναλλακτική λύση η εγκατάσταση του IE10 ή ακόμα και του Firefox και Chrome αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Όσοι έχουν μείνει ακόμα με τα Windows XP θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν Firefox και Chrome αν είναι χρήστες των Google apps. Φυσικά υπάρχει και η δοκιμαστική έκδοση του Internet Explorer 11 για Windows 7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και ο 10 αλλά και ο 11 είναι εξίσου χάλια browser και κακό σπυρί για την εξέλιξη του Web. Είναι τελευταίος στα html 5 test και η εξέλιξη στην ανάπτυξή του είναι εξαιρετικά αργή. Κερασάκι στην τούρτα είναι η άρνηση της Microsoft να ενσωματώσει WebGL ώστε να υποστηρίζει 3d. Να δούμε με την αλλαγή προέδρου αν αυτό θα βελτιωθεί.

Top

Show Buttons
Hide Buttons